slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Welcome to the jungle - Set od 12 divljih životinja

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Imate problema prilikom odabira poklona za Vaše najmlađe?  Sa divljim životinjama nikada nećete pogrešiti, Vaši mališani će se sigurno oduševiti.

 Zabavno i edukativno za dečake i devojčice. Igračke sa figurama životinja za decu su odlične za nastavu kod kuće, kao i deo naučnog projekta u školi, ili čak da ih ponesete sa sobom na putovanja.

Zabavne igračke divljih životinja će izazvati sate maštovite igre. Udaljite svoju decu od elektronike i pustite mašti vašeg deteta na volju dok stvaraju imaginarne interakcije sa figurama afričkih divljih životinja.

Set od 12 figurica savršene su za scene pejzaža, maštovitu igru, dekoraciju topera za kolače i potrepštine za zabavu, obrazovne svrhe, igračke za učenje, dekoracije za zabavu. Set divljih životinja za igru su savršen izbor za decu i roditelje.

Set od 12 divljih životinja je odličan poklon za novogodišnje i božićne praznike, kao i rođendane. Ukoliko želite da se Vaš poklon dopadne najmlađima sa našim setom nećete pogrešiti.

Karakteristike:

  • Materijal: Abs
  • U setu dobijate 12 različitih divljih životinja
  • Savršene za razvoj koordinacije ruku i očiju
  • Podstiče decu da koriste svoju maštovitost i kreativnost tokom igre
  • Pruža ekudativno i zabavno iskustvo
  • Savršen pokon za rodjendane i praznike
ID Oglasa: #161289093
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.