slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

ajkula koja bljuje vodu

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
92
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889 online
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
Ova senzorna igracka mogla bi pomoci decacima i devojcicama da poboljsaju svoje prakticne vestine, razviju prakticne navike i prevazidju stidljivost.
Pravila igre:
1. Jedan igrac nasumicno ubacuje zub u rupe u ustima maske ajkule. Napunite mega klip vodom, a zatim ga ubacite u komoru
2. Okrecite kazaljku da biste utvrdili gde na maski ajkule imate „ POP“ -bradu, levi obraz, desni obraz ili celo.
3. "POP" bilo koji zub u tom delu usta.
4. Ako u tom delu usta nema zuba, mozete izabrati bilo koji preostali zub.
5. Da ste uspesno "POP" zub: Cuvajte zub za svoje zubne tacke! Pazljivo prenesite masku ajkule igracu sa vase leve strane.
6. Ako vas poprska mega klip: gubite zub i ne dobijate zubne bodove za tu rundu! Odlozite zub sa strane, ocistite se i ponovo napunite klip. Pazljivo prenesite masku ajkule igracu sa vase leve strane.
7. Igra se nastavlja sve dok igrac ne osvoji ukupan poen pobednickog zuba.
Bodovanje: Za svaki zub koji izvadite zaradjujete bodove zuba bez pokretanja mega klipa. Zubi vrede 1,2 ili 3 boda. Sto je zub tezi "POP", to su vece tacke. Tacke zuba su oznacene na svakom zubu.
Paket ukljucuje:
1 x ajkulu
1 x pumpa za vodu
16 x zubi morskog psa
1 x baza
Dimenzije: 19x25x19cm

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #129460905
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.