slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Leteca lopta kugla koja svetli

1.190 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
163
4
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
Izdržljivo i lagano telo: Ova leteća igračka za dron sa loptom je napravljena od visokokvalitetnog ABS materijala, koji je lagan i fleksibilan, što ga čini sposobnim da izdrži bezbrojne udare. Propeleri su bezbedno sakriveni u dronu. Zatvoreni propeleri ne izazivaju brigu da će deca biti povređena njihovim oštricama.

USB punjivi: Jednostavno ga povežite sa USB konektorom na 25 minuta da biste  potpuno napunili. (Vreme leta: 8 do 10 minuta).
Kada LED indikator treperi, to znači da je potrebno da se avion napuni. Indikatorska lampica ostaje da svetli tokom punjenja i gasi se kada se punjenje završi.

Savršen poklon: Ovaj ručno kontrolisani dron je zabavan novitet za rođendane, Noć veštica, Dan zahvalnosti, Božić. To je savršen poklon za obogaćivanje za decu, tinejdžere, odrasle i starije osobe.

Ručni Mini Dron U Obliku Globusa, za zabavu bilo kada i bilo gde. Ne treba vam puno prostora za poletanje sa našim ručnim dronom. Zabavno je i lako ga je kontrolisati bilo gde. Dizajniran je da radi u zatvorenom prostoru kao i na otvorenom, sa glatkim obrascem leta i efektom bumeranga. To je savršena aktivnost u dvorištu, ali se lako može koristiti iu zatvorenom prostoru. Ova leteća lopta je odličan razgovor za porodična, školska i praznična okupljanja. To je jednostavan način da podučavate fiziku i aerodinamiku, čak i od malih nogu.

RADNA GARANCIJA !     Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.      Ulica i broj.      Mesto i poštanski broj.      Broj telefona za kontakt.       Slanje: PostexpressPogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi”  Hvala Vam na saradnji
ID Oglasa: #142269116
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.