slika
1 od 1

Auto guralica i hodalica

2.500 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Predstavljamo Auto guralicu i hodalicu, savršenu prvu igračku za male avanturiste!

Sa svojim šarmantnim dizajnom i živahnim bojama, ovo vozilo je stvoreno za podršku prvim koracima vašeg deteta. Prilagođen za uzrast od 12 meseci i više, ovaj veseli auto osmišljen je da pruži dvostruku zabavu - kao stabilna hodalica za najmlađe koji tek uče da hodaju, i kao uzbudljiva guralica za one malo starije istraživače.

Velike, sjajne oči i širok osmeh na prednjem delu vozila čine Auto guralicu i hodalicu neodoljivo privlačnim za decu, dok njegova ergonomska sedišta i bezbednosni rukohvat osiguravaju udobnost i sigurnost tokom igre. Lagana konstrukcija omogućava deci lako manevrisanje, a čvrsti točkovi dizajnirani su da izdrže sate vožnje, kako unutar tako i van kuće.

Ovaj multifunkcionalni auto nije samo igračka, već i pouzdan alat koji pomaže u razvoju motoričkih veština, ravnoteže i koordinacije. Dok se vaše dete zabavlja vozeći se ili gurajući svoj novi četvorotočkaš, ono će takođe jačati mišiće nogu i razvijati svoju mobilnost.

Auto guralica i hodalica je napravljena sa mislima na roditelje takođe, sa svojom jednostavnom montažom i izdržljivošću. To je igračka koja raste sa vašim detetom, pružajući bezvremensku zabavu i podsticanje aktivnog načina života. Uključite svoje dete u svet pokreta i igre sa ovim ljupkim auto guralicom koji obećava smeh, radost i avanturu na svakom koraku!

Preporučeni uzrast: 12+ meseci
isporuka city expres 390din

ID Oglasa: #161290006
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.