slika
1 od 1

SMart Trike TRICIKL BREEZE15-36 M zeleno sivi

8.200 din

Beograd | Palilula
Novo
22
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Olimp sport
Član od 31.05.2013.
kp izlog
  • 3-U-1 DIZAJN KOJI RADI – Sa smarTrike Breeze 3-u-1 dečjim triciklom uživajte u 3 specijalizovane konfiguracije koje odgovaraju svakoj fazi života vašeg deteta. Ovaj tricikl za decu je dizajniran da razvije motoričke veštine, samopouzdanje i ravnotežu vaše bebe dok vežba svoju nezavisnost!
  • RASTE SA VAŠOM DECOM – Nabavite jedan bicikl koji će sve moći! Od 15 meseci do 36 meseci i dalje, ovaj bicikl za kolica će pratiti stope vašeg mališana dok odrasta! Ovaj višestepeni bicikl igračka pomaže vašoj deci da nauče kako da se voze bezbedno i lako, a vama pruža pravi mir!
  • TEHNOLOGIJA UPRAVLJAČA NA DODIR JEDNOM – Naša biciklistička kolica su dizajnirana da Vama olakšaju! Tehnologija upravljanja na dodir bez napora vam omogućava da kontrolišete pravac vožnje samo jednom rukom, dok vam dugme za roditeljsku kontrolu omogućava prebacivanje između kontrole dece i roditelja za nekoliko sekundi!
  • NJIHOVA BEZBEDNOST JE NAŠ PRIORITET – Ovaj tricikl za bebe će održavati udobnost i sigurnost vaše dece. Održavajte potpunu kontrolu pomoću našeg dugmeta za roditeljsku kontrolu, osigurajte njihovu zaštitu pojasevima u 3 tačke i sigurnosnom šipkom, a sve dok amortizeri na prednjim točkovima garantuju glatku vožnju i vama i njima!
ID Oglasa: #156865025
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.