slika
slika
slika
1 od 3

Auto vukodlak

4.400 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Daciline Online
Član od 10.12.2017.
Svi oglasi
V
Neuništiv, bukvalno ne postoji prepreka za njega, brz, stabilan,   'leba ne traži - puni se na struju, može izdržati sate i sate igre, mnogo opcija za upravljanje/vožnju (opcija prikazana na snimku je upravljanje pomoću pokreta šake). Sjajan sklop kvaliteta i nove tehnologije.
Jedna od retkih igračaka koje će nadživeti dečije nestašluke a tatama pružiti priliku da se vrate u mladost, i sigurni smo da većina tata neće odoleti.
Auto Vukodlak STUNT CARHIT MODEL 2022/2023
Ovo niste ranije videli. Ne samo da se okreće za 360 stepeni, može da podigne kabinu za bolju vožnju van puta, vozi bočno, podiže se , veoma brzo i lepo, njime se upravlja i narukvicom koja je pričvršćena za ruku. Sada su mašina i vozač jedno. Spuštanjem ruke malo napred mašina juri napred, treba zaobići prepreku, lako je, nagnete ruku levo ili desno, a mašina odmah reaguje na komandu! Svi će igrati, od malih do velikih. Divan poklon za svaki praznik. Lep bonus je što se mašina i narukvica za daljinski upravljač napajaju baterijama i mogu se puniti sa običnog USB-a, sada ne morate da trošite dodatni novac na baterije. Ovaj model ima veliku brzinu za intenzivne dvosmerne trikove. Specifikacije RK2093 Glavne funkcije: napred i nazad, napred i desno, off-road režim, režim trke. SUV sa pogonom na sva četiri točka, čija je karakteristika transformacija iz niskog u visoku poziciju. Ovaj model radio kontrolisanog automobila ima točkove sa valjcima, zahvaljujući kojima možete voziti bočno i driftati. Upravljanje pomoću r/u daljinskog upravljača ili specijalnog ručne podloge za kontrolu pokreta. Vreme punjenja: skoro 2 sata Režim punjenja: Univerzalni USBKapacitet baterije: 6 V 1300 mAhDaljinski upravljač: 3 kom. Baterije tipa "AA" (nisu uključene u paket)Radni opseg: 30-40 m Frekvencija daljinskog upravljača: 2,4 GHzVeličina mašine 31x8x18 cm Razmer 1:16Kompletan set: Auto Vukodlak RK-2093 Daljinska narukvica USB kabl Pakovanje odvijača
ID Oglasa: #151702576
Informacije
NE RADIMO LICNO BILO DA JE NOVI SAD, BG, KG

Radimo iskljucivo online prodaju nemamo izlozbeni prostor

Pre kupovine pitajte sve sto vas zanima o proizvodu da ne bi posle doslo do zabune

Licno preuzimanje nije moguce sem nekih gabaritnih stvari 

Roba se salje postom, Aksom, Bexom, Deexpresom ili nasim prevozom zavisi od artikla

ZAMENA ROBE NE 
POVRAT NOVCA NE 





PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.