slika
1 od 1

Autobus simulacija voznje

3.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
 Играчка за школски аутобус за малишане: Ова играчка за школски аутобус има много начина за игру.   Пређите растојање једним притиском.   Укључите га да бисте прешли на режим вожње, који садржи аналогни волан, саобраћајне картице, мењаче и још много тога.   Такође долази са играчком за опрему, све дизајнирано са реалистичним детаљима, омогућавајући деци да искусе више игре.
? Симулирајте стварну вожњу: окрените кључ да бисте покренули мотор, додирните дугме на управљачу да бисте емитовали реалистичан тон управљања, контролишите волан да бисте скренули лево или десно, затрубите сиреном да бисте подсетили друге, померите аутобус, уживајте у убрзању вожње и вожњи уназад .   Деца ће волети ову играчку школског аутобуса да се претварају да вози.
? Музика и светла: 4 дугмета, свако са различитим садржајем и звучним ефектима.   А аутобус садржи знање из раног детињства за децу, тако да деца могу да уче у школском аутобусу.   Садржи 10 подучавања речи, 10 музичких дела и 3 поздрава.
? Мултифункционална играчка: Ваше дете може да превуче картицу да би се претварало да улази у ауто и да чује више звучних сигнала након што превуче картицу, претварајући се да вози.   Школски аутобус Тоис такође укључује играчке за опрему које ће свако дете волети.   Нека дете и његов другар уживају у вожњи.
? Еколошки прихватљив материјал и прелеп поклон: Направљен од еколошки прихватљивог АБС материјала задебљаног материјала, отпорног на ударце, глатких ивица и без ивица.   Играчке за школски аутобус су одличан избор за рођендан и савршен поклон за ваше дете.


Кључ од школског аутобуса

Користите кључ да откључате режим вожње школског аутобуса, уметните кључ и окрените се да чујете симулирани звук покретања аутомобила.

Доживите забаву у режиму вожње.

Након покретања аутобуса кључем, можете окренути волан.

Притиском и држањем тастера управљача на волану се производи симулирани звук управљања, праћен светлима, светлуцање, треперење.

Можете затрубити да упозорите друге: Ја возим

Полако подижите гас и чућете урлик мотора, што значи да убрзавате.

Са воланом можете симулирати забаву вожње школског аутобуса.

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 Mogucnost licnog preuzimanja na Novom BeograduKontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #161217569
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.