slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Osmatračnica 52x42 cm,peris,tobog,lift,rot.park,6 šapa

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 11 dana
Happy Family Shop
Član od 07.08.2022.
Svi oglasi
 Patrolne šape Velika Osmatračnica 52x42 cm, sa bazom, periskopom, toboganom, liftom, rotirajućim parkingom, 6 junaka u vozilima, svetlom i zvukovima

Cena: 5500 rsd



Veliki spasioci traže još veći toranj. Najveći i najkompletniji na našem tržištu. Pomozite Patrolnim šapama da iz svoga tornja/bazenadgledaju sve probleme. Visoki toranj od impresivnih 52x42 cm, ova kula je savršena tačka na kojoj vaše dete može posmatrati grad. Koristeći rotirajući periskop od 360°na vrhu tornja, mogu vizualno pregledati Adventure Bay. Kada se nešto uoči, koristite dugmad na tornju da aktiviraju svetla i autentične zvukove. Kada dođe vreme da krenemo u akciju, Šape su na slučaju! Pošaljite ih da se spuste niz tobogan tornja. Kada šapa bude u svom kamionu, upotrebite rotirajući parking vozila u podnožju tornja da ga lansirate i ubacite ga pravo u akciju. Ako vam zatreba podrška, šapa je spreman za ruff, ruff, spas! Pošaljite ga od vrha do dna za nekoliko sekundi sa radnim ručnim liftom. Rotijajte ručno parking sa 6 parking mesta za vozila koja su na potez i jednim klikom lansirajte vozila sa parkinga. PAW Patrol je zabavan način da naučite decu hrabrosti i herojstvu, sa uzbudljivim pričama. Uzrast 3 +. U paketu se nalaze 6 junaka. Potrebne su 2x1.5 AAA baterije.
Veličina tornja: 52x42 cm
Veličina pakovanja: 49x27,5x14x5 cm
ID Oglasa: #164914219
Informacije
Ako želite da poručite proizvod preko KP poruke možete ostaviti sledeće podatke:

-Ime i Prezime

-Mesto ili Grad, poštanski broj

-Ulica i broj

-Kontakt telefon

Možete poručiti i porukom sms /viber na broj telefona: 064/ 129-79-22

Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem. Lično preuzimanje posle 18h, Ivana Ribara, Nbg.

Happy Family shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.