slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Vozic - set za igru

1.499 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
36
2
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350 online
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
1. Božićna porodična zabava: Ulepšajte svoj praznični dekor našim božićnim kompletom igračaka za trkačke staze. Izgradite sopstvenu „uradi sam“ trkačku stazu i ukrasite je dodacima na božićnu temu za jedinstvenu i zabavnu dekoraciju. Uživajte u vremenu porodičnog povezivanja i unesite dašak veselja svom domu ove božićne sezone.
2. Pogodno za decu: Sastavljanje ovog kompleta igračaka za božićne trkačke automobile lako je pobuditi radoznalost dece i podstaći ih da kreiraju višestruke rasporede, poboljšavaju praktične sposobnosti i poboljšavaju svoje sposobnosti razmišljanja i rešavanja problema. Osim toga, zabavljaće se u interakciji sa drugima.
3. Stimulativno: Pobrinite se da vaše dete ima uzbudljivo i sigurno vreme uz naš božićni set igračaka za trkačke staze. Naš visokokvalitetni ABS materijal i izuzetna izrada rezultiraju čvrstim i izdržljivim automobilima i stazom. Svaki deo prolazi kroz strogu kontrolu kvaliteta kako bi pružio bezbedno iskustvo za neobuzdanu radost vašeg deteta.
4. Donesite radost i zabavu: Započnite Božićni šarm sa vrhunskim kompletom igračaka za trkačke automobile. Dizajn na baterije ne samo da pruža sate zabave, već i obezbeđuje nesmetan rad, zabavljajući decu uzrasta od 3 i više godina, dok su daleko od elektronike. Uživajte u kvalitetnom porodičnom povezivanju i stvorite nezaboravne uspomene uz ovu klasičnu igračku.
5. Praznična avantura: Podignite radost božićnih potrepština sa ovim kompletom igračaka za trkačke automobile. Sa automobilima, stazom i dodatnom opremom, savršen je za decu i tinejdžere koji vole avanturu. Idealan za svaku priliku: rođendan, venčanje ili praznik, ovaj set igračaka obezbeđuje više sati uzbuđenja i zabave. Odlična ideja za poklon koji oživljava radost praznične sezone. Tražite zabavan i uzbudljiv komplet staza za trkačke automobile „uradi sam“ za svoje dete ili tinejdžera? Ne tražite dalje od naših visokokvalitetnih trkačkih igračaka za automobilske staze napravljene od ABS-a! Jednostavna za igranje i sklapanje, ova igračka pruža sate više zabave bez ikakvih problema. Uzmite u ruke ovaj odličan poklon za vašeg malog trkača danas!

Materijal: ABS

Veličina: kao što je prikazano na slici

Težina: oko 300 g

Lista potrepština za putovanje:

1 * set za trke za automobile

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 400din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogućnost ------LIČNOG-------preuzimanja na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! ! Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 ili 063/1196467 Ukoliko želite nešto da poručite:                Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima: -Ime i prezime.                 -Ulica i broj.                 -Mesto i poštanski broj.             -Broj telefona za kontakt.  -Ili SMS porukom na 063/1768350________________________________________Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu ---PEDJA SHOP---
ID Oglasa: #158800332
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.