slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

AUTOMOBILI DEČIJI; Električni, Aku-Auto za Decu na Daljinski

15.899 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
760
18
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kod Keve Suade
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

OBRADUJTE DETE UZ PRAVI SUPER AUTO!

Vrhunski električni automobili za decu! Savršen poklon, aktraktivan i jedinstven, deca će ga obožavati! Naručite za Vaše dete već danas!

Baterija je litijumska, radno vreme je do 2 sata. Moguće puštanje Vaše muzike preko usb-a ili blutut-a. Upravljanje putem daljinskog, manuelno ili automatski mod. Neki modeli poseduju i aplikaciju. Nosivost je do 35kg, od čega zavisi i baterija i brzina. Ove autiće neće obožavati samo Vaše dete već i Vi!

U PONUDI VIŠE MODELA, CENE NA UPIT!

Modeli dostupni već od 15,999 do 19,999!

Dečiji električni automobili sa daljinskim upravljačem predstavljaju izvanredan način da mališani dožive pravo avanturističko iskustvo u svetu vožnje. Ovi zabavni vozilići omogućavaju deci da osete uzbuđenje vožnje kao pravi vozači, ali uz bezbednost i kontrolu koju pruža daljinski upravljač.

Deca će biti oduševljena modernim i šarenim dizajnom ovih električnih automobila. Neki od njih imaju inspiraciju od pravih modela automobila, dok drugi mogu biti izmišljenih oblika, prilagođeni baš deci. Ovi mali vozači mogu odabrati svoje omiljene boje i stilove kako bi automobil bio jedinstven i ličan.

Električni motori ovih vozila omogućavaju tiho i bezbedno kretanje, što je posebno važno za mlađu decu koja tek uče da upravljaju. Baterije se obično pune putem kućnog punjača, što znači da neće biti potrebe za gorivom, a vožnja će biti ekološki prihvatljiva.

Deca mogu upravljati ovim automobilima pomoću volana i pedala, što će im pružiti osećaj kao da voze pravi automobil. Međutim, roditelji mogu biti mirni jer će imati kontrolu nad vozilom putem daljinskog upravljača. To znači da, ukoliko dete izgubi kontrolu nad vozilom ili se nađe u nepredviđenoj situaciji, roditelji mogu preuzeti upravljanje kako bi sprečili bilo kakve nesreće.

Sigurnosni pojasevi u ovim malim automobilima obezbeđuju dodatnu zaštitu tokom vožnje.
Takođe, većina modela ima ograničenu brzinu kako bi se osiguralo da deca ne voze prebrzo i ne izlažu sebe ili druge ugroženosti.

Električni automobili sa daljinskim upravljačem mogu biti odličan izbor za različite prilike i aktivnosti, bilo da se igraju u dvorištu, parku ili na sigurnom mestu u unutrašnjosti. Ovo će biti sjajna prilika za decu da razvijaju koordinaciju, veštine upravljanja, ali i da se igraju i zabave na svežem vazduhu.

Ukratko, dečiji električni automobili sa daljinskim upravljačem su fantastičan izbor za sve mališane koji žele da dožive pravu avanturu vožnje, uz bezbednost i nadzor koji pruža roditelj. Ovaj igrač će sigurno oduševiti svako dete i pružiti im mnogo radosti i smeha tokom vožnje i igre.

ID Oglasa: #161061864
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.