slika
slika
1 od 2

Traktor na akumulator plavi Farmer 298

8.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Saša
Član od 09.10.2016.
Svi oglasi

Šifra proizvoda:  298p 

 

Traktor na akumulator plavi Farmer 298 omogućava klincima i klincezama da maksimalno uživaju u igri napolju, dok voze svoj sopstveni traktor sa prikolicom. Traktor se pokreće pomoću akumulatora i može da postigne maksimalnu brzinu do 3-5km/h. Detetu će tokom vožnje biti udobno, zahvaljujući ergonomskom obliku vozila i dvostepenom podesivom sedištu koje se može prilagoditi potrebama deteta. Traktor dolazi u setu sa prikolicom u koju dete može da stavi sitne igračke ili pesak, kamenčiće ili lišće. Prikolica se može skinuti.

Karakteristike Traktor na akumulator plavi Farmer 298:
uzrast: 3+
nosivost: 25 kg
Podesivo sedište
Lako upravljanje volanom
Akumulator 6V7Ah
Punjač 6V
Pogon na zadnji točak
Motor 6V
Maksimana brzina vozila 3-5 km/h
Sirena
Ručica menjača napred-nazad
Automatska kočnica kad noga ispusti gas
Dimenzije: 50x91x47cm

Naš zajednički cilj je sigurnost. Podjednako nam je bitna sigurnost Vašeg deteta i Vas, kao  i drugih ljudi iz Vaše okoline. Kako biste obezbedili najviši stepen sigurnosti, potrebno je pratiti preporučene smernice iz uputstva ovog modela. Stoga, pažljivo pročitajte uputstvo.

VAŽNE INFORMACIJE:

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran.
Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min.
Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta.
Montiran proizvod dostupan je samo za lično preuzimanje.
Set sadrži vozilo, akumulator/akumulatore i adapter. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila (baterije nisu deo seta).
Proizvod nije za profesionalnu upotrebu.

 

Novo!

Isporuka brzom poštom

ID Oglasa: #165965328
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, poziv, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.