slika
1 od 1

Auto na daljinski

2.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
90
0
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi

Snažan materijal i otpornost na grebanje ~ Netoksičan i sjajan eksterijer, naš auto na daljinski upravljač može dobro da izdrži mnogo sudara. Glatki fleksibilni točkovi mogu smanjiti trenje između gume i poda uprkos broju zidova, nameštaja i drugih tvrdih stvari na koje može slobodno da nalete po kući.

Super vrednost ~Remote Control RC igračka Automobili Guma protiv klizanja, super elastična, dobar efekat otporan na udarce. Površina pneumatika ima duboko utiskivanje koje povećava trenje i pruža snažno prianjanje, omogućavajući joj da pravi hladne vratolomije po želji. Pogon na 4 točka i transformabilna karoserija čine automobil fleksibilnijim i pružaju snažan obrtni moment za lako i stabilno kretanje po bilo kom terenu.

Pune funkcije automobila ~ Sa inovativnim dizajnom, drift auto na daljinsko upravljanje vam omogućava da driftujete u svim pravcima - levo/desno od glave, levo/desno od repa, levo/desno napred pod 45 stepeni, levo/desno pozadi na 45 stepeni i 360 stepen rotirajući štos. Ovo je smešni automobil igračka na daljinsko upravljanje za odrasle i decu, čeka vas da otkrijete više načina igranja.

Napredni dizajn ~ Savršena veličina, RC CarToi cool dizajn izgleda, osećaj za nauku i tehnologiju. RC auto je velike veličine za unutrašnju upotrebu. Dovoljan domet između automobila i kontrole.

Idealni rc auto poklon za decu ili odrasle ~ Zaobljene ivice za zaštitu dece od povreda. Trkački automobil sa daljinskim upravljačem dobro funkcioniše na glatkoj površini.

Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141

ID Oglasa: #145195134
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.