slika
1 od 1

Auto na daljinski

2.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
148
4
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi

Snažan materijal i otpornost na grebanje ~ Netoksičan i sjajan eksterijer, naš auto na daljinski upravljač može dobro da izdrži mnogo sudara. Glatki fleksibilni točkovi mogu smanjiti trenje između gume i poda uprkos broju zidova, nameštaja i drugih tvrdih stvari na koje može slobodno da nalete po kući.

Super vrednost ~Remote Control RC igračka Automobili Guma protiv klizanja, super elastična, dobar efekat otporan na udarce. Površina pneumatika ima duboko utiskivanje koje povećava trenje i pruža snažno prianjanje, omogućavajući joj da pravi hladne vratolomije po želji. Pogon na 4 točka i transformabilna karoserija čine automobil fleksibilnijim i pružaju snažan obrtni moment za lako i stabilno kretanje po bilo kom terenu.

Pune funkcije automobila ~ Sa inovativnim dizajnom, drift auto na daljinsko upravljanje vam omogućava da driftujete u svim pravcima - levo/desno od glave, levo/desno od repa, levo/desno napred pod 45 stepeni, levo/desno pozadi na 45 stepeni i 360 stepen rotirajući štos. Ovo je smešni automobil igračka na daljinsko upravljanje za odrasle i decu, čeka vas da otkrijete više načina igranja.

Napredni dizajn ~ Savršena veličina, RC CarToi cool dizajn izgleda, osećaj za nauku i tehnologiju. RC auto je velike veličine za unutrašnju upotrebu. Dovoljan domet između automobila i kontrole.

Idealni rc auto poklon za decu ili odrasle ~ Zaobljene ivice za zaštitu dece od povreda. Trkački automobil sa daljinskim upravljačem dobro funkcioniše na glatkoj površini.

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 
Mogucnost licnog preuzimanja na Novom Beogradu
Kontakt osoba IVAN

ID Oglasa: #145198127
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.