slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

LED svetlo sa daljinskim upravljanjem

990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Led svetlo na baterije sa daljinskim upravljanjem je idealno rešenje za one koji žele da osvetle svoj prostor bez potrebe za instalacijom. Prikladno je za upotrebu u ormarima, kao zidno svetlo, podrumu itd. Svako svetlo radi na 3 AAA baterije (nisu uključene) i može se paliti i gasiti na dodir ili pomoću daljinskog upravljača, koji radi na 2 AAA baterije (takođe nisu uključene). Daljinski upravljač služi za razne opcije podešavanja svetla, kao što su uključivanje i isključivanje, podešavanje svetline i timer od 30 minuta. Svetlo se lako montira pomoću šarafa ili obostranih ljepljivih traka, a izvor svetlosti je 5 LED dioda snage 0.5 W. Jačina svetlosti je 50 lm, a domet svetlosnog zraka 13 m sa uglom svetlosti od 150° . Tip diode je SMD, a materijal kućišta je plastika. Karakteristike: Prikladne za ormar, kao zidno svetlo itd. Nisu potrebne posebne instalacije Montaža pomoću šarafa ili obostranih ljepljivih traka Svako svetlo radi na baterije (3x AAA – nisu uključene) Svetlo se može paliti i gasiti na dodir ili pomoću daljinskog upravljača Daljinski upravljač radi na 2x AAA baterije (nisu uključene) Daljinski upravljač služi za razne opcije podešavanja svjetla: uključivanje i isključivanje, podešavanje svetline, timer od 30 minuta Izvor svetlosti: 5 kom. LED dioda 0.5 W Jačina svetlosti: 50 lm Domet svetlosnog zraka: 13 m Ugao svetlosti: 150° Tip diode: SMD Materijal kućišta: plastika Prednosti Lako se montira bez potrebe za instalacijom Flexibilno podešavanje svetlosti i timer opcija pomoću daljinskog upravljača Efikasan izvor svetlosti sa LED diodama i jačinom od 50 lm Širok domet svetlosti od 13 m i ugao svetlosti od 150° Praktično i lako prenosivo zahvaljujući baterijskom napajanju Trajna i kvalitetna konstrukcija od plastike koja odolijeva vremenskim uticajima Ukoliko želite da osvetlite svoj prostor bez potrebe za instalacijom, bežično svetlo sa daljinskim upravljanjem je idealno rešenje za vas. Naručite danas i uverite se u njegove prednosti.

ID Oglasa: #165866864
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.