slika
slika
1 od 2

Patike na daljinski

3.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
93
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi
Ovaj fudbalski automobil na daljinsko upravljanje kombinuje 2 omiljena elementa dece, automobil i fudbal. Opremljen je autom na daljinsko upravljanje, daljinskim upravljačem i malom fudbalskom loptom (bez baterija) i dizajniran je tako da ima hladan oblik kopačke.
[Posebna karakteristika]: Deca Kid RC Car Toi je kul igračka sa treperavim LED svetlima. Možete koristiti automobil da šutirate loptu, postignete gol i igrate uzbudljivu igru. Donosi mnogo zabave za decu, bilo u zatvorenom ili na otvorenom.
[Snažna funkcija]: Dečiji daljinski upravljač za automobile radi u nezavisnom opsegu od 2,4 GHz, apsolutno bez smetnji, obezbeđujući svaki nezavisni signal i može da ga reprodukuje više ljudi u isto vreme. Udaljenost daljinskog upravljača od oko 65 stopa.
[Dugo vreme igre]: RC auto igračka se napaja baterijama, eliminišući potrebu za čestim punjenjem, bezbedna za igru dece. Auto koristi 3 AA baterije, a daljinski upravljač koristi 2 AAA baterije (nisu uključene).
[High-End materijal]: Fudbalski automobil na daljinsko upravljanje je napravljen od visokokvalitetnog čvrstog ABS materijala koji se može reciklirati, proizveden pod strogom kontrolom kvaliteta i prošao rigorozne testove bezbednosti, dolazi sa prelepim paketom, dizajniranim da bude savršen poklon za decu stariju od 3 godine stari.
Lista pakovanja:    2k RC auto 2k daljinski upravljač 1k lopta 1k odvijač 1k priručnik



Sve proizvode mozete naruciti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Saljem brzom postom a moze i licno preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju
ID Oglasa: #145483867
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.