slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Robot pas na daljinski upravljac

4.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
96
0
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
【NEVEROVATNA FUNKCIJSKA KOSOVAKA】 RC robot pas je najbolji robot partner za vašu decu. Može deci doneti više smešnog sa pevanjem, plesom, hodanjem, klizanjem i interakcijom. Pored opštih funkcija, takođe izvodi vratolomije kao što je stoj na rukama Gurnite se, sedite, lezite, prevrnite se, pametno pratite.

【PROGRAMABILNI ROBOT PAS】Programabilna dečija robot igračka ima funkciju programiranja sa jednim dugmetom. Možete programirati psa robota da radi u skladu sa vašim zahtevom. Operacija je jednostavna, potrebno je samo da unesete niz radnji da biste realizovali programiranje i Deci je lako naučiti.
【PAS ROBOT NA PUNJENJE】 RC robot pas igračka može da se igra 40 minuta nakon punjenja oko 120 minuta. I možete je lako napuniti pomoću USB kabla koji dolazi sa robotom. Kada punite robota psa, morate da ga izvadite baterija, a kontroleru su potrebne 2 baterije (nisu uključene).
【VISOKOKVALITETAN I BEZBEDAN MATERIJAL】Pametna igračka za pse robot za decu je napravljena od izdržljive, bezbedne i netoksične, ABS plastike otporne na lomljenje. Glatka površina bez oštrih uglova, apsolutno je bezbedna za decu.
【DIVNA EDUKATIVNA IGRAČKA】Naš slatki robot pas je pogodan kao božićni ili rođendanski poklon za decu, svideće im se i radovaće se što će se igrati sa njim. Vaša deca mogu da uče programiranje i uče o inteligentnim robotima dok se igraju, što je pogodno za kultivaciju dečja misaona sposobnost i kreativnost.

Porucite: 062613565 B@mbi Shop

Dostupni smo:   Viber, WhatsApp, SMS, KUPUJEM-PRODAJEM, slobodno pozovite. . .    

SRECNA KUPOVINA
ID Oglasa: #149563610
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.