Ikotin

Temerin

Član od: 17.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > LG | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzet aprat nije kako je rečeno . Prodavac je rrkao da nije nosen u servis u otvaran . Kada mi je stigao paket i otpakovao sam ga , aparat je bio sa popustenim lepkom po ivicama ekrana sto znaci da je grejan , poledjina sa okrzanim srafovima kojinsu tu bili a 3 je falilo . Svi indikatori crveni sto znaci da je bio u vodi . Jako sam se razocarao nije mi do novca vec do korektnosti . Komoletne fotografije i komunikaciju, takodje i slike uredjaja dostavicu administraciji sajta KP. Ostalimclanovima ne bi preporucio saradnju sa ovim prodavcem , jer ocigledno je da se jedno prica a drugo salje .
Dobio sam negativnu ocenu, jer sam prodao jedan telefon LG G3 za 20 e, gde sam lepo napisao u oglasu da je "stanje kao na slikama, ko zna da ga popravi ili za delove”, „NEispravno ili oštećeno" Čovek me je pitao da li je moguća korekcija cene, spustio sam, prodao za 2000 dinara. On je to kupio za delove, kako je i bilo naglašeno u oglasu. Za 3 sata dobio sam sliku da je telefon uključen, znači nešto je valjalo na telefonu. Što se tiče komunkacije bio je bezobrazan pisao mi je najgore reči što sad ne bih spomenuo. Dogovorili smo se, da ću mu vratiti post netom 1000 din, i ostaviti mu telefon stim, da će on povući negativnu ocenu. Ja sam to uradio, dokaz mi je uplatnica, a on nije povukao negativnu ocenu. Znači nije poštovao dogovor. Imam sve slike, screenshote, o komunikaciji, ako nekome treba, pre kupovine mogu poslati, bez problema. Ja sam član od 2012. godine, imam malo pozitivnih ocena, ali mislim da sam uvek bio korektan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.