Ilic

Beograd

Član od: 28.05.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Trotineti i električni trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trotinet je porucen i placen pouzecem. . Stigao je u kutiji koja je vec slata nekome i vracana. . Kad smo otvorili, shvatili smo da je polomljen deo koji ucvrscuje volan. . Odmah sam poslala poruku i pokusala da pozovem, ali oba telefona koja su ostavljena kao kontakti su bila nedostupna. . Posto je klinac bio razocaran jako, uspeli smo da nadjemo zamenski deo i promenili ga. . Kada se prodavac javio porukom, predlozila sam da posto smo vec popravili trotinet moze da nam nadoknadi troskove popravke i da svima bude ok. . Pristao je, ali navodno kada se vrati sa odmora. . Poslala sam broj racuna i podatke. . Odmor je prosao i nista. . Onda je navodno izvrsena uplata, pa stopirana i tako u nedogled. . proslo je skoro 4 nedelje od kupovine, novac i dalje nije uplacen. . Tako da, kapiram da je ovo sema da se uvali polomljen teotinen, kao nov. . pa ko se upeca, upeca. . Ne volim nefer poslovanje, tako da zaista ne preporucujem ovog prodavca. .

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslala mi je donji deo trenerke velicinu m umesto xxl i blokirala me posle toga, nikako ne preporucujem saradnju sa ovom osobom

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je prvo poslao totalno druge navlake koje su stigle odmah sutra Dan. Prava posiljka mi nije stigla uopste a prodavac je tvrdila da je posiljka poslata I da je proveravala posiljku koja je navodno u magacinu. Danas mi kurir kaze da nikakve posiljke za mene nema ni u magacinu ni kod njega. Broj posiljke nisam naravno no dobio iako sam trazio. Cista ne profesionalnost!

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručena polica za iznad veš mašine. Javila gospođa da ima. Javila da je poslata. Obećala broj pošiljke čim stigne kući. Broj pošiljke nije poslala, pročitala sve poruke koje sam joj poslao posle njene da je poslala policu i da ce mi proslediti broj pošiljke, nije ništa odgovorila i onda me blokirala. Police naravno nema! A rekao sam joj da mi je jako bitno i hitno ali. .. Lakše je slagati nego biti iskren! Ovo je NEGATIVNA za odnos prema kupcu a ne za proizvod, jer proizvod nisam ni dobio. Ne razumem kako su ljudi u ova krizna vremena kad je svaki kupac zlata vredan tako neprofesionalni. Nadam se da će je ova ocena prizvati pameti i da će promeniti odnos prema kupcima za svoje dobro! Od mene toliko.
Moj odgovor na sve ovo je da niste koleginicu ostetili za dupli ptt i vratili istu policu ja nebih povukla paket.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.