Ilija 0616510210

Kopaonik

Član od: 16.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

25.04 sam narucio foliju a 10.5 jos nista tako da sam odustao od trgovine

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sistem katastrofa.1 megapixel, ne ni 4 ni 3. .. Zvao na broj koji je stigao u paketu dostavljenom kurisrskom službom, da pitam za zamenu jedne kamere koja ne radi, ali neka - gospođa- me nap...a, napuši i svašta već. .. Najgore iskustvo na kp od kako sam član! !!
Gospodin je dobio ono sto je i trazio...jeste bio malo slabiji sistem, ali smo se dogovorili da uplatim razliku u ceni Uplaceno je, ali je verovatno gospodin pomislio da moze da me prevari pa da mu doplatim jos para Nije zeleo da posalje ceo sistem i da mu vratim novac koji je dao, a to znaci da mu sistem apsolutno odgovara

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

''Nove, fabricko stanje'' . Neispravne od prve sekunde kada sam ih dobio, konkretno nece da puni kutija za njih, probao sam sa drugim kablom i dalje nece da pune, ne svetli nista, nista se ne desava. Platio 1100 dinara da bi ih koristio dok se ne isprazne par sati : D Nazalost negativna ocena.
Stefan je kupio " space shuttle", ali navodno "ne radi". Bio je ponudjen da se zameni desno krilo, ali Stefan ne zeli jer ima visak para, pa nek se nadje jos jedna letelica u njegovoj eskadrili. Stvarno ne razumem ovakve kupce koji imaju novac za "bacanje" STA CES SAD DA RADIS SA "POKVARENIM" SLUSALICAMA"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.