Ilija Grbic

Beograd

Član od: 02.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Vrata i prozori | PVC i ALU

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo pitam da li ima ostecenja prozor i kako dihtuje. Dobijem odgovor: "Odlican prozor dixtuje odlicno, nema ostecenja". I ok, organizujem se za prevoz, dodjem sutradan po prozor. Imao je ceo dan da pogleda prozor, da kaze da je pogresio, da nije video ostecenja, sta god. Dodjem i odmah se vidi slomljeno gornje staklo! Kaze "nije video". Ovaj prozor nema gde nema ostecenja, ostecenja os odarca, pridnjecenja, busene rupe, zabijjena po dva srafa sa obe strane bocno, pa zamazano silikonom, lajsne cupane pa safarbane, i pored svega sto je i staklo gore puknuto, a nista nije navedeo, a lepo sam pitao da li ima ostecenja. I ajde oprostio sam slomljeno staklo, jer mi mera odgovara, al ovo je previse. I prozor ne dihtuje i ne zatvara se u levom gore delu i nije do vaser vage ili bilo cega. On mora kad je tako bez icega makar da se zatvori do kraja. Prozor naravno vracen. Nisam dobio ni izvini, nego kako je on meni ucinio i dao za 50 evra, a sad ce on prozor da nosi na stelovanje i da ode za 80 evra. Znaci da zna da prozor treba da se nasteluje, ne dihtuje ili sta god. A ostecenja nisam sva ni naveo. Ovo je sramota da ovakva ostecenja nisu slikana i navedena odmah u oglasu, a da na direktno pitanje dobijem odgovor je prozor odlican, dihtuje odlicno i da nema ostecenja, i da sve ovo vidim tek kad dodjem kolima po prozor, tu ne znam koja rec je prikladna!
Zoki sastali smo se prijateljski i rastali,ako ti nesto dugujem,kazi bilo bi mi zadovoljstvo da popijemo kafu,ja sam u pancevu svaki dan,smoje strane ako nije bilo nesto uredu izvini,poz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.