Ilija Miljević

Zrenjanin

Član od: 09.04.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao za zamenu pristao je pre tri dana! !! ! Navodno nije bio tu imam prepiske na uvid ovaj clan nije od reci lepo sam ga pitao gde se nalazi ta lokacija na koju mi je rekao da dodjem on samo senuje poruke cak me i blokira bez odgovora clan za izbegavanje a samim tim sam rekao da sam sa malim detetom i zenom u ovo doba mislim da je clan za izbegavanje! !! !! !! !! !! !
covek je nudio telefon sa manom za telefon sa manom, moj je bio bolji i kasnije sam to shvatio, covek je rekao da ide nesto da obavi i da je sa zenom i detetom i da javim ako pristanem, ja sam dao lokaciju i rekao je da ne poznaje bas beograd, ja sam u tom trenutku izgubio internet, i hteo sam da mu posaljem poruku da ipak ne dolazi ali sam cim sam dobio internet istog blokirao da ne bi pravio neku veliku stvar ili problem, čovek nije prevaren nego je izbegnuta menjaza sa njim, za to da nisam bio tu bio sam na selu, a svejedno to nije njegova stvar. molim kp administraciju da uklone ovu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.