Ilija RF

Niš

Član od: 20.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena ide zbog sata koji mi je zbog loseg pakovanja stigao polomljen. .. po zakonu o zastiti potrosaca kupac mora dobiti ispravnu robu, za eventualnu stetu dogovaraju se prodavac i kurirske sluzbe. .. obecan mi je isti takav sat, samo u drugoj boji uz izvinjenje i na trosak prodavca. .. onda se javlja otac prodavca i kaze da se zalim kurirskoj sluzbi jer ga je on upakovao dobro(nije). .. i prodaje mi takav isti sat, za koji placam jer mi je potreban, a ovoga puta stize zaista dobro upakovan. .. kazem jos jednom ocena ide zbog prvog sata zbog kojeg sam morao da platim dva puta! !! Neka je na cast ocu. ..
Kao prvo, dugo godina prodajem stvari preko KP i nikad nisam naisao na ovakvog kupca, slao sam stolove, televizore, niko nikada nije imao primedbe, naime gospodin je za prvi sat dao pozitivnu ocenu sto je najludje od svega, gospodin se zali meni, a ja nisam kriv zato sto je kurirska sluzba bacila paket i slomila sat, gospodin je reko nema frke zalepice ga, zatim sam ja ponudio drugi sat da ljudski kompenzujemo isti takav, A GOSPODIN JE SAM PREDLOZIO DA PLATI I PITAO JE KOLIKO ZA TAJ SAT TRAZIM. Od 2012.godine prodajem stvari za svoju dusu, nisam preprodavac, i nikada u zivotu ni jedan covek se nije zalio na neku moju stvar, ali sta se moze reci, svakakvih ljudi ima u ovoj zemlji Srbiji, pozitivne ocene govore o meni i mom dugugodisnjem radu, a plus imam brdo zadovoljnih kupaca sa kojima sam poslovao uzivo a da nisu ocenili jer nemaju nalog. Opis oglasa je sasvim identican kao i Sat, a gospodin je stavio da opis nije taj, i kaze da dogovor nije ispostovan, a sam je trazio da se salje Post ekspresom, i kada da se posalje i sve, tako da je dogovor ispostovan u potpunosti. Ja nemam razloga da posaljem polomljen sat jer je stajao kod mene i nisam prevarant, a pre svega sam ozbiljan covek. Sve primedbe neka uputi njegovoj kurirskoj sluzbi sa kojom voli da saradjuje, pa neka se njima zali ja nemam nista sa tim, moja roba je 100 posto proverena, i ispravna u perfektnom stanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.