ilija

Negotin

Član od: 02.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon stigao neispravan, bez punjača, loše popravljan ekran lepljen i nije vraćen kako treba već viri van kućišta telefona. Ne prhvata reklamaciju uz objašnjenje " šta ja da radim sa takvim telefonom? " Tekst oglasa glasio: Potpuno ispravna Nokia 8 i očuvana u vrlo dobrom i korektnom stanju. Ne koči secka ne baguje. 4GB RAM memorije procesor 825 više nego dobar i ima mogućnost da primi memorisku sd karticu do 512GB. Pokreće sve zahtevnije igrice i aplikacije bez problema. Prodajem je isključivo zbog kupovine boljeg telefona samim tim je i cena ta koja je da bih ga prodao sto pre i uzeo bolji uz doplatu. Za ozbiljne kupce saljem snimak kako radi. Uz telefon ide original punjač zastitna maska kutija i garancija. Srećna kupovina. Za sve ostalo pitajte isključivo na KP.
Telefon sam mu ispravan poslao, on je radio. Posedujem snimak kako radi pre slanja sam snimio. Naravno da sam napisao sta da radim sa neispravim telefonom. Niti je zvao postu da reklamira njihovo bacanje niti ništa a traži novac nazad uz nikakvu moju nadoknadu stete. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom iako sam ga prvi ocenio pozitivno. Nula dupla od coveka. To pokazuju njegove poruke. Telefon niti sam popravljao niti lepio! Takvog sam kupio sto se vidi na KP po mojim pozitivnim ocenama. Jos se i cenkao da ne plati postarinu. KO NE PLATI NA MOSTU PLATI NA ĆUPRIJI.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam sive antialirgijske jastuke u dezenu opisanom u oglasu iz kp a stigli su mi beli 4 jastuka u drugom dezenu i kvalitetu! Na reklamaciju odgovara trazenjem da doplatim za ono sto sam narucio. Dokaze posedujem u prepiskama.
Ovako dragi moji kupci. Za 5 godina prvi put mi je neko dao negativnu ocenu. Trazio je jastuke sa slike te je i dobio s tim sto smo mi preprodavci nismo dobavljaci. I covek se javi nije siva boja nego je bela. Mi pristanemo da mu posaljemo druge naravno uz njegovu postarinu posto on narucuje i da plati doplatu za kvalitetnije jastuke a on ce na to da mu ne pada napamet da plati postarinu niti doplatu. Molim sve kupce da izbegavaju bilo kakav kontakt sa doticnim. I pre svake moje kupovine kontaktirajte me prvo i dobro procitajte oglas. Srećna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.