Ilija

Novi Sad

Član od: 09.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Slusalice stigle, sve bilo ok prvih mesec dana, a onda krenule da se gase posle minut koriscenja. Pisao Iliji ali mi covek ne odgovara na KP poruke, preko mesec dana ga cekam da mi javi sta moze da se uradi. Na kraju kad sam ga zvao na telefon prekine mi vezu u sred recenice i posle odbija poziv i ne odgovara na SMS-ove.
Covek se javio posle godinu dana kad vise nije ni imao garanciju pritom mu je ispadao prikljucak sto znaci da je sam nesto pokvario i ocekuje nesto..

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Miš stigao u novom pakovanju, kako je i opisano. Međutim, mišu ne radi leva RGB traka, prikazuje druge boje, odstupa od ostatka miša. (Zelenu boju ne prikazuje uopšte, bela ispada ljubičasta itd. ) Požalio sam se prodavcu i "utešio me je" tako što je rekao da je to sve okej, da probam da ponovo instaliram Steelseries Engine (Softver za podešavanje miša) i probam podešavanja u njemu, da je softverski problem na računaru, da njegov brat ima isti miš i da svaki ovakav miš ima takav problem, što se uz prosto guglanje dokaže da nije tačno. Nakon isprobavanja svih mogućih opcija, instaliranja starijih verzija SS Engine-a, isprobavanja na drugim računarima, jasno sam mu stavio do znanja da nije to problem već da je problem u samom mišu (dok je nastavljao da me ubeđuje da je sve to okej i da tako treba da radi), da traka pogrešno radi, te da bih želeo povraćaj novca ili zamenu za miš koji radi. Od tada nisam dobio odgovor od prodavca. Ne preporučujem saradnju sa ovim prodavcem.
Ne radi mu zelena bela ispada? Sta ovaj priča snimio mi miš sve radi u fullu ali mu leva traka ne prikazuje samo 2 3 boje..naravno da to nije problem do miša, nego je zelena mu ne radi od 100000 boja. MOLIM DA OVAKVI KUPCI OSTANU PRI OBIČNIM MIŠEVIMA KOJI NEMAJU BOJE I RGB TRAKE. MIŠ JE DOBIO SVE MU RADI KAKO TREBA. ?

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac brzo odgovara na poruke, ali to ne znaci nista ako posalje neispravan predmet. Mis koji sam ja narucio nije funkcionisao kako je trebao. Prodavac je rekao da sam ga ja sigurno pokvario iako kod mene nije bio ni dan.
Samo da napomenem za sve kupce ako ne znaju sta kupuju da se posavetuju ili procitaju o proizvodu..nije moguce da je on JEDINI OD 100+ ljudi kome miš ne radi kako treba.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.