Илија

Beograd | Voždovac

Član od: 16.04.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

na kaloti jednog visokotonca Dynaudio na snimku koji mi je poslao videla se sicusna tackica. Prodavac je precutao da su to 3 ostecenja prekrivena sitnim naslagama nekog laka ili lepka i to je vrlo ruzno na oko. Na moju primedbu rekao je da je za zvucnike trazio 100 evra a meni je prodao za manje od 60 i da sam izbirljiv.
Kupac je tražio 500din, da mu vratim, da bi bio skroz zadovoljan, a ja sam bio spreman da mu vratim sve pare!

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Poslao mi maticnu plocu, ali neispravna je.
Nije mi jasno, rekoh čoveku da mi vrati, evo šta mu napisah, i on mi dade - : "Kontaktirao sam i čoveka, koji mi je prodao ploču, i on kaže da je probao, i da je radila, sa Intelom E5200, mogu da ti dam njegov mobilni da ga zoveš, možda hoće i da zameni!"

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Poslao mi lap top sa crknutim pozadinskim svetlom a uz 5 minuta pobeli ceo ekran i pocne da se koci sav, puknuta sarka, nedostatak naponskog kabla, i nije 14 inca nego 11... Rekao da je lap top u fulu ispravan a on ne vredi ni 10e. PREPORUKA IZBEGAVATI OVOG CLANA
Ne razumem i ne shvatam da èovek, prethodno ne okrene telefon, i javi da mu je stigla pošiljka, i da mi se požali ako nešto nije u redu. A, nije prestajao, prethodni dan da me ubeðuje, kako je imao baš taj LapTop, iako sam se ja neækao da mu ga dam za mobilni. Moguæe je da sad nema pozadinsko svetlo od tumbanja u putu, iako sam ga lepo spakovao, u žurbi i nervozi sam zaboravio naponski kabliæ za punjaè, . Šarka nije pukla, laptop se normalno otvarao i zatvarao, uostalom ja bih to video, kada sam ga skoro uzimao od jednog user-a, takoðe sa KupujemProdajem. Dok ovo pišem, njegova pošiljka mi nije stigla, a i dao mi je netaènu šifru za praæenje paketa kod BEX-a, posedujem sms! Ekran je 14,1", evo link sa stranog sajta: http://www.flickr.com/photos/amujan/5431200824/ ...Stvarno baksuzna trampa, i nikad ne treba odstupati od pravila...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.