Ilija

Jagodina

Član od: 17.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Alati i materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet nije odgovarajuci opisu, hvale sabloni, korisceni su. Korisnik me blokirao kada sam mu rekao da nije sve kako treba, pazljivo sa ovim clanom..
Ovako... nakon sto me je par puta gnjavio da spustim cenu i sortiram sablone po kategoriji kako njemu odgovara sto sam i ucinio,svakih 5 minuta me je gnjavio za savete predloge kako sta,eni u pocetku nije smetalo da bi kasnije postao dosadan...Kada mu je stigao paket,uz to ga castio jos jednim predmetom i uputstvom za korisnike,zalio mi se da mu nedostaju 3 sita.Ja sam njih 100% poslao s tim da sam mu ponudio da da potrazim ili eventualno mu nadoknadim finansijski na sta je on odgovorio: "Ma nije problem". Pitao sam ga ako je sad sve u redu mozemo li da se ocenimo? On je posle par minuta meni dao POZITIVNU ocenu i ja sam istom uzvratio. I rekao mu ako ista zatreba zovi! Zivkao me je par puta za savete,jednom prilikom mi je rekao da je dva-tri sablona prekomernom toplotom iskrivio kao i cipove okje je radio,i sam je rekao da je pocetnik i nikada nije se upustao u to. Blokirao jesam jer je u vise navrata postavljao svakojaka glupa pitanja i davio je... Na tome se sve zavrsilo. Da bi stvar bila interesantnija jutros sam video da je moja pozitivna ocena koju mi je on dao prerasla u NEGATIVNU, ne znam po kojem osnovu KupujemProdajem.com ima pravo da ocene menja posle par dana nakon sto predpstavljam dobija primedbe na saradnju.... Primera radi: "Kupim ispravnu mini linuju,dam pozitivnu ocenu dva dana teram vesenje sa njom da bi zvucnici crki i onda mi sine u glavi da to nije ono sto sam ja ocekivao,kontaktiram KupujemProdajem.com i trazim od njih da istu moju pozitinu obrisu i dozvole mi da ocenim negativnom ocenom" Ovo je krajnje bezobrazno sa strane ovo sajta,vec vise od 3 godine prodajem i kupujem na ovom sajtu,dosta ljudi me poznaju odavde i znaju kako se sklapa dogovor sa mnom ,da bi neki dosao ocenio me negativnom jer je predhodno nestrucnim rukovanjem unistio predmet koji mi je poslao. Sramota za KP
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.