Ilkani

Lebane

Član od: 02.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je za veliko izbegavanje, neozbiljnost velika. Porucio je trazeni adapter u nedelju 03.04.2022. Naravno u nasoj poruci stoji kada se odgovara na poruke. Ponedeljak 04.04.2022 posiljka se pakuje i salje. Ponedeljak 04.04 u 20:38 salje porukui da se ne salje nista sto naravno davno kasno za takvu informaciju. Imam sve slike o paketu kada je poslat i to mogu okaciti da svi vide i poruku kada je slao. Napravio nam je trosak povrata 700rsd. Velika neozbiljnost i ne odgovornost doticnog. Moze se pravdati ovde koliko zeli ali tako je ovo je istina.
Adapter nisam narucio za mene nego za drugara. Nije ni bila otvorena poruka, nisam znao da li je naruceno, a hitno mu je trebao adapter. Velika neozbiljnost i umisljenost sa njegove strane, 3 sekunde treba da se otvori poruka i napise POSLACEMO, a ne ja da sanjam da li je video poruku, a poruka nije vidjena u tom trenutku kada sam napisao, KAKO JE MOGAO DA VIDI PODATKE KAD NIJE BILA VIDJENA PORUKA?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.