Ilma Spasic

Niš

Član od: 23.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Narukvice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je novu Power balance narukvicu a stigla mi narukvica lepljena super lepkom na dva meste velika sramota za ovog clana. Neznam reci koje bi ga opisale. Nepreporucujem nikakvu saradnju sa njim jer mi je poslao neupotrebljive predmete koje sam bacio a on neprihvata nikakve reklamacije prica neke svoje price. .. .. OPREZ ZA KUPCE OPASAN MANIPULATOR

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovoga coveka izbegavajte za bilo kakvu saradnju jer je manipulator. Menjao sam sa njim neke predmete i sa moje strane sve ispostovano medjutim gospodin umesto nove narukvice i nove maskice za telefon poslao mi narukvicu lepljenu super lepkom na dva mesta i maskicu polupanu znaci oba predmeta neupotrebljiva, poslao sam mu slike on demantuje i prvo tvrdi da tu nema nikakvih ostecenja i da neprizna nikakvu reklamaciju vec da se obratim Posti za ostetu jer su oni to pokidali i tako polepili i meni dostavili. Velika sramota za ovog gospodina posto je sve to uradio i blokirao je komunikaciju samnom rugajuci se i misleci da nece dobiti ono sto zasluzuje a to je velika NEGATIVNA, izbebavajte ga za bilo koji vid saradnje jer sve obeca a nista neispuni. Kp oglasi nezasluzuju takve clanove!
Dario je toliki manipulator nemam reči. Poslao mi je vonjave, prašnjave,pritom i pocepane zapisnike, a o knjizi i da ne govorim da se raspada i da je neupotrebljiva, te sam morao sve to na kraju morao da bacim u kantu za smece. To sto iznosi o narukvici i telefonu je cista, ordinarna laz. Poslao sam mu novu Power balance narukvicu, koju je nasilnicki trgao i pocepao, te onda mene optuzio da sam mu je ja takvu spremio. Isto vazi i masku od telefona. Spremio mu novu, neraspakovanu masku, imala slika na oglasima, pritom naglasio u posti da je lomljivo, a on ili oni u posti je ostetili tokom transporta, te je Dario shvatio da ce nastupiti apokalipsa za 1000 dinara i onda od mene trazio da mu uplatim na racun, pritom ne znajuci da ceni tudje stvari, vec samo svoje, po principu napad je najbolja odbrana! A da ne pricam o tome da su mu predmeti troduplo skuplji u odnosu na realne cene. Velika bruka i sramota za ovog jadnicka, koji nema nista pametnije u zivotu da radi osim da vara ljude preko neta. Zato NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU sa doticnim i VELIKA NULA I NEGATIVNA OCENA za njega. Ne samo da nije dostojan KP vec Srbija ne zasluzuje kvislinge, kolaboracioniste kao sto je on!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.