ILMONDO

Beograd

Član od: 06.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Zanati > Graver

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pločice nemaj lepljivu traku, a ni cena nije kao sto piše u oglasu (200-300) nego 650 dinara.
Postovana,Sanja! Na nasem Kp izlogu imate istaknute tri fotografije primera plocica sa prezimenima i brojevima, ne bi se slozila sa Vama da cene koje su postavljene na Kp izlogu nisu kao sto pisu. Plocica koja je 4 cm x1,5 cm jeste 200 dinara i plocica 6 cm x 3 cm jeste 300 dinara kao sto pise ,a nisu 650 dinara kako Vi kazete. Iz prilozenog mozete ustanoviti da cena plocice zavisi od utroska materijala i same dimenzije plocice. Ja bih Vas zamolila ako ste u mogucnosti da proverite dimenziju Vase plocice , u koju imam uvid da se radi o plocici dimenzije 13 cm x 3 cm, ta dimenzija nikako nemoze biti 200 ili 300 dinara jer je utosak materijala mnogo veci! Iz tog razloga sam samo htela da Vam pojasnim da plocice koje se nalaze na KP izlogu sa istaknutim cenama jesu tacne , to su manje plocice za interfon, postanske sanducice itd . A sto se tice lepljive trake ne mogu da sudim postom nisam bila prisutna kada je plocica preuzeta, ako je to tacno ja Vam se izvinjavam u ime kolektiva GVOZDJARE ILMONDO . Da ste nas obavestili o tome mi bi u naj kracem roku poslali lepljivu traku na Vasu adresu! Nemojte pogresno da me shvatite samo sam zelela da Vam pojasnim da u nijednom momentu nismo zeleli da budete osteceni , niti smo zasluzili negativan kometar! Srdacan pozdrav, GVOZDJARA ILMONDO!

Građevinarstvo > Vrata i prozori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzeo sam dva proizvoda (karabinjere i bravu/cilindar), fotografije oba proizvoda sa KP sajta ne odgovaraju vizuelnom opisu. Karabineri su znatno losijeg kvaliteta, a kljucevi/cilindar nisu istog materijala kao sa slika.
Следи копија поруке: Pozdrav , porucio bih ovaj cilindar (30-35mm mesingani, 5 kljuceva), kao i jedan ovaj vas karabiner (https://www.kupujemprodajem.com/Lov-i-ribolov/Lov-Ostalo/Karabinjeri-aluminijumski-sa-navrtkom-sivi-60255246-oglas.htm). Није сасвим јасно како је дотични господин могао на основу слике постављене на оглас да закључи о каквом материјалу се ради, али дефинитивно је могао да ПРОЧИТА да се у случају карабињера радило о АЛУМИНИЈУМУ. Позивам истог да одговори од каквог је материјала карабињер који је добио. Такође бих, и што се цилиндра тиче, замолио за одговор на питање: Како се на основу СЛИКЕ КЉУЧА може одредити земља произвођача као и, опет, врста материјала? Из поруке се јасно и недвосмислено види да је поручен МЕСИНГАНИ а не ХРОМИРАНИ цилиндар, а општепозната ствар је да је месинг ЖУТЕ боје. Дакле, уколико изостану одговори на ова питања, никакав даљи коментар неће бити потребан. Извињење и не очекујемо... У сваком случају желимо свако добро.

Nameštaj > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam filc a dobio pena papir. Oba mogu da se koriste za zaštitu parketa od grebanja nameštajem, ali je razlika u kvalitetu velika. Mislim da su trebali da naglase šta prodaju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.