slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Izdržljive Petoslojne Kartonske Kutije iz Nemačke

120 dinFiksno

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
22
2
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 03.04.2013.
Svi oglasi

Tražite kvalitetne kartonske kutije koje će sigurno zaštiti vaše dragocenosti tokom selidbe ili ih sačuvati tokom arhiviranja? Predstavljamo vam naše petoslojne kartonske kutije, koje su proizvedene u Nemačkoj, koristeći visokokvalitetne materijale kako bi se osigurala izdržljivost i pouzdanost.

Karakteristike:

  • Izuzetna Jačina: Naše kartonske kutije su veoma jake i izdržljive, zahvaljujući petoslojnoj strukturi. Možete biti sigurni da će vaši predmeti ostati zaštićeni čak i tokom transporta ili dužeg perioda arhiviranja.
  • Euro Standard: Kutije su projektovane u skladu sa evropskim standardima (Euro standard), obezbeđujući optimalne dimenzije za lak transport, skladištenje i manipulaciju.
  • Jednom Korišćene: Naše kutije su već jednom korišćene za čepove od PET ambalaže, što ih čini ekološki odgovornim izborom. Dobijate kvalitetne kutije, istovremeno doprinoseći zaštiti okoline.
  • Dimenzije: Osnova kutije je 60x40 cm, sa dubinom od 32,5 cm. Ove dimenzije omogućavaju optimalno pakovanje i organizaciju vaših stvari.
  • Višenamenske: Idealno se prilagođavaju selidbama ili arhiviranju. Kutija je savršeno dimenzionirana da stane 9 većih registratora, pružajući vam praktično rešenje za organizaciju dokumenata ili dragocenosti.

Ne čekajte - obezbedite sebi ovu sjajnu priliku da nabavite izdržljive petoslojne kartonske kutije iz Nemačke. Bezbednost vaših stvari je naš prioritet! Kontaktirajte nas danas da biste poručili svoje kutije i pripremili se za jednostavno seljenje ili efikasno arhiviranje.

ID Oglasa: #165909586
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.