slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

GSM Отварач капије контролер приступа мобилном телефону

40 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
160
11
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi
ДАЉИНСКО УПРАВЉАЊЕ】Овај ГСМ отварач врата са даљинским прекидачем за укључивање/искључивање за овлашћене позиве за бесплатне позиве, којим се може управљати са било ког места без ограничења удаљености. 850/900/1800/1900МХз куад банд, може се користити у глобалној ГСМ мрежи. 【ВИСОКИ КВАЛИТЕТ】ГСМ отварач капија са металним кућиштем, ниво заштите ИП30. Метално кућиште и систем су безбедно изоловани, посебно погодни за индустријске контроле. Мала величина и подршка за монтажу на зид. 【БРЕЗ НАПЛАТА ПОЗИВА 】Позив се не наплаћује, ГСМ релејни прекидач одговара на позив са овлашћеног броја и затим врши операцију укључивања/искључивања на прво „звоњење“. Само подржава стандардну 2Г СИМ картицу. 【БЕЗБЕДНОСТ】 Користите ИД позиваоца да идентификујете и игноришете непознате позиваоце. Додајте или уклоните кориснике командом СМС Тект. Нема потребе за даљинским управљачима или дугмадима за различите кориснике. 【ПРИМЕНЉИВ】 Погодно за врата, лифтове, гараже, паркинге, одмаралишта, контролне собе, складишта, ненадзиране машинске просторије групног типа, као што су телеком оператери, подоквири осветљења на лицу места, базне станице на локацији, контролори саобраћаја и дистрибуција електро систем и пољски орман.
ID Oglasa: #153459059
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.