slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pametni WiFI kontroler aktuator za kuglasti ventil

4.000 din

Kragujevac
Novo
241
18
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mirko Sirius Electronics
Član od 17.04.2012.
Svi oglasi

Pametni WiFI kontroler aktuator za kuglasti ventil , otvarajte ili zatvarajte ventil vode/gasa sa bilo koje lokacije. Sve što je potrebno je WiFi internet konekcija za aktuator. Aktuator dolazi sa napajanjem, veoma je snažan i bez problema otvara i zatvara kugla ventil. Montaža uređaja je jednostavna, šelnom se pričvrsti za cev ili telo ventila dok ruka aktuatora može da se podešava. Takođe postoji i mehanizam razbravljivanja tako da uvek mozete i ručno da otvorite ili zatvorite ventil. Sa ovim uređajem moguće je formirati tajmere , pametne scene itd. .. . Takođe moguće je dodati senzor curenja vode i koristiti ga kao zaštitu od plavljenja.  

 

 

  • KORISTITE NA KUGLASTIM VENTILIMA - Radi sa kuglastim ventilima 90 stepeni zakretanja. Montaža na cevi: 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2".
  • RADI NA APLIKACIJI "TUYA SMART ili SMART LIFE" - Postavite funkciju tajmera i uređaj će se uključiti/isključiti prema zakazanom vremenu. Napravite pametne scene, IFTT , ili zastitu od poplave. Rad na 2,4 GHz WiFi mreži.
  • KOMPATIBILAN SA ALEXA GOOGLE - Kontrolišite uređaj putem Alexa (Echo Show/Echo Dot/Echo Plus), Google Assistant (Google Home)
ID Oglasa: #159547276
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.