slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Sonoff NS Panel HMI WiFi Smart Home NSPanel Touch Panel

9.400 din

Bor
Kao novo - nekorišćeno
1.795
48
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola
Član od 18.06.2019.
Svi oglasi
Sonoff NS Panel
NPanel Smart Scene Vall Svitch je opremljen ugrađenim moćnim termostatom i senzorima životne sredine. Možete podesiti različite unutrašnje temperature za različite vremenske periode, a NPanel će automatski pokrenuti opremu za grejanje ili hlađenje u skladu sa vašim uslovima podešavanja kako bi se prostorija održavala na ugodnoj temperaturi. Štaviše, NPanel ima kontrolnu funkciju zasnovanu na scenariju, možete podesiti različite režime za buđenje, posao, zabavu i spavanje i možete promeniti režime u bilo kom trenutku.

Postoje tri načina na koje možete da kontrolišete SONOFF NPanel Smart Scene Vall Svitch: koristite dvokanalne prekidače ili ekran osetljiv na dodir na bliskoj udaljenosti, koristite APP za kontrolu kada ste na velikoj udaljenosti, glasovna kontrola neka vam ruke budu slobodne.

SONOFF NPanel je kompatibilan sa različitim uređajima kompanije SONOFF, kao što su pametne led sijalice, LED žarulje sa žarnom niti, LED svetlosne trake, S26/S31 utikači, TKS, MINIR2, POVR3!
ID Oglasa: #131093079
Informacije
Za sve uređaje iz nasih oglasa se koristi ISTA APLIKACIJA eWeLink.

Pogledajte na SVI OGLASI

Sistem je nadogradiv, sve unutar aplikacije se kombinuje i podesava putem raznih programskih opcija, scena i dr. uslova.

Aplikacija je besplatna, podrzava preko 100 uređaja i kompatibilna sa Google Home i Alexa app.

Za sve informacije slobodno pozovite.

Nikola


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.