slika
slika
slika
1 od 3

Termostat komore za plastifikaciju mehanički

8.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.057
31
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
Proizvodnja i prodaja automatike za komoru za termičku polimerizaciju (pečenje) pri procesu plastifikacije metala lakom u prahu.  
Dimenzije 230mm x 150mm x 130mm (D x Š x V).
Plastificirano u sivoj sjajnoj boji RAL 7037.   
Dve sonde dužine 60cm. Jedna služi za prikazivanje trenutne temperaturte koja se očitava na displeju, a druga je za mehanički kapilarni termostat kojim podešavate željenu temperaturu za zagrevanje komore/peći.
Priključni kabl crne boje 3x2,5mm2 dužine 180cm.
Namenjeno za monofazne grejače do 2,5KW. Za grejače veće snage ili za trofazne grejače priključiti veći/jači kontaktor na izlaznom kablu bele boje dužine 90cm.
NE PRAVIMO UREĐAJE ZA GREJAČE VEĆE SNAGE, JER JE OVO "SRCE" TAKVIH UREĐAJA, BILO DA SE RADI O MANJIM ILI VEĆIM GREJAČIMA. ZA JAČE GREJAČE JEDNOSTAVNO NA IZLAZU NADOGRAĐUJETE JEDAN ILI GRUPU JAČIH KONTAKTORA.
Prilikom uključenja, podešavate ručno željenu temperaturu na kapilarnom termostatu do maksimalne vrednosti od 300 stepeni. Kada grejači dostignu tu podešenu temperaturu, gase se, a kao indikator da je željena temperatura postignuta, gasi se signalna crvena lampa koja se nalazi iznad prekidača i uključuje se isprekidani piskavi ton jačine 90 dB (decibela). Sve to ostaje dok se uređaj ne ugasi ili dok ne padne zadata temperatura i grejači se ponovo uključe.

Pogledajte i naše oglase za uređaje za plastifikaciju "Uređaj/mašina za plastifikaciju metala SDPC".
Uz kupovinu našeg uređaja za plastifikaciju, ovaj uređaj, sa ovog oglasa dobijate po ceni od samo 5000 dinara.

Na poruke i pitanja na koja imate odgovore u tekstu oglasa i na pitanja koja nemaju blage veze sa oglasom, NE ODGOVARAM. U opisu oglasa je 99% sve objašnjeno. Za ono što nije, na upit odgovaram što pre je moguće. Zato, nemojte samo da pročitate naslov oglasa i da postavljate nepotrebna pitanja, nego pročitajte oglas do kraja. To će uštedeti vreme i Vama i meni.
ID Oglasa: #78320734
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.