slika
slika
1 od 2

Hidraulična presa za izbijanje ležajeva 20 tona

56.000 din

Subotica
Novo
447
5
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
SuAlati - NE RADIMO DO 07.05
Član od 09.01.2019.
kp izlog

Presa za izbijanje ležajeva 20 tona

Bez obzira da li ste iskusni profesionalac ili entuzijasta „ uradi sam“ , naša hidraulična presa za izbijanje ležajeva je savršen alat za uklanjanje i ugradnju automobilskih čaura, ležajeva, kugličnih zglobova, U-zglobova, remenica, zupčanika i još mnogo toga. Ova presa se takođe može koristiti za zadatke obrade metala kao što su savijanje, ravnanje i štancanje. Završite posao brzo i lako.
Mehanizam rasterećenog ventila

Presa za izbijanje ležajeva sa ugrađenim ventilom za rasterećenje je vaš savršeni partner za zadatke podizanja teških tereta. Sa pametnim dizajnom koji obezbeđuje vašu bezbednost, ovaj priključak vas neće izneveriti kada je najpotrebniji. Ventil rasterećenja se automatski uključuje kada pritisak pređe 20T, izbegavajući bilo kakvo oštećenje radnog stola prilikom prevelikog pritiska.
Težak i stabilan

Struktura okvira u obliku slova H pruža čvrstu osnovu koja se neće ljuljati ili tresti tokom upotrebe. Napravljena da traje, naša hidraulična presa ima robusno telo od ugljeničnog čelika od 0,2 inča koje može da izdrži čak i najteže poslove. I sa elegantnom završnom obradom premazanom prahom, površina prese za radnju je otporna na koroziju i laka za čišćenje.
Ojačana baza

Iskusite snagu i stabilnost naše nadograđene 20-tonske hidraulične prese! Sa jedinstvenom trouglastom osnovnom strukturom, naša presa obezbeđuje poboljšanu stabilnost koja se neće tresti ili klati tokom rada. Pređite na tradicionalnu automobilsku hidrauličnu presu od 12T i uživajte u stabilnijem i pouzdanijem radnom prostoru danas!
Prilagodite se svakom zadatku

Lako možete pronaći savršenu radnu visinu za udobno i efikasno iskustvo. A podešavanje visine je lako zahvaljujući praktičnom sistemu iglica. Pored toga, naša hidraulična presa sa čaurom dolazi sa dve pokretne ploče za štancanje koje su savršene za pričvršćivanje malih delova tokom upotrebe.

 

Ram:

Visina 150cm + klip 22cm

Širina 60cm

Dubina postolje 58cm

Radni deo, koristan prostor (širina) 50cm

 

novo!

ID Oglasa: #161029190
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.