slika
1 od 1

Hidraulicno ulje DINARA OIL HL46 20l

4.900 din

Kučevo
Novo
135
3
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

HIDROLEN OIL SHD namenjena su za podmazivanje svih vrsta savremenih hidrauličnih i cirkulacionih sistema koji rade u uslovima umerenih i konstantnih temperatura, kao što su hidraulične prese, alatne, transportne, građevinske, poljoprivredne i rudarske mašine, hidraulične pumpe i pokretni elementi mehaničkih sistema. Ulja niže viskoznosti se primenjuju kod uređaja velike preciznosti i male snage, dok ulja srednje viskoznosti se primenjuju za prese, dizalice i alatne mašine. Veće viskozne gradacije se koriste za podmazivanje u uslovima viših temperatura i opterećenja. Kod uređaja sa zupčastim pumpama koriste se pri temperaturama od 40-80º C.

ID Oglasa: #150594813
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.