slika
1 od 1

Mašina za lepljenje kartonskih kutija (LEPILICA)

Kontakt

Vrnjačka Banja
Novo
21
1
pre 16 dana
Milutin
Član od 09.01.2010.
Svi oglasi

Mašina za lepljenje kartonskih kutija čini završnu fazu u formiranju transportne kutije. Na mašini se vrši nanošenje lepka na klapnu kutije prolaskom klapne kroz par valjaka, sklapanje kutije i peglanje propuštanjem sklopljene kutije kroz valjke za peglanje. Mašina poseduje atest, pripadajuću tehničku dokumentaciju, a obezbeđeni su garancija od 12 meseci, servis i rezervni delovi.  
http: //www. kartonpak. rs/sr/proizvodi/masina-za-lepljenje-kartonskih-kutija
https: //www. youtube. com/watch? v=HqtFhdDaUJU

Miniblok za lepljenje kartonskih kutija je ustvari deo mašine za leplenje kartonskih kutija bez valjaka za peglanje sastavljene kutije. Na mašini se vrši nanošenje lepka na klapnu kutije prolaskom klapne kroz par valjaka i ručno sklapanje kutije. Mašina poseduje atest, pripadajuću tehničku dokumentaciju, a obezbeđeni su garancija od 12 meseci, servis i rezervni delovi.  
http: //www. kartonpak. rs/sr/proizvodi/miniblok-za-lepljenje-kartonskih-kutija
https: //www. youtube. com/watch? v=HqtFhdDaUJU

ID Oglasa: #165837064
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.