slika
1 od 1

Mašina za pakovanje

6.500 €

Šabac
Novo
1.628
8
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Sind
Član od 02.02.2021.
kp izlog

Mašina za pakovanje (pakerica) sa inertnim gasom

Proizvođač ITAL FORM

Mašina za pakovanje prehrambenih proizvoda (meso, mesne prerađevine, voće, povrće, testenine). Proizvedena u cilju brze i higijenske usluge pakovanja u restoranima, mesarama, marketima kao i svim drugim objektima u kojima je neophodno svakodnevno pakovanje svežih namirnica.  

Dostupna je u sledećim dimenzijama: 880x770x720mm i 960x870x870mm. Električna snaga: 1.5-1.8kW Maksimalna širina folije: 270-330mm

______________________________________________________________________________________________________

Kompanija "SIND" osnovana je 1989. godine i organizovana je kao društvo sa ograničenom odgovornošću sa 100% učešćem privatnog kapitala. Kompanija je počela sa radom kao servis mesarskih mašina, da bi kasnije bila izgrađena moderna proizvodnja mesa i suhomesnatih proizvoda. Danas se u ponudi "SIND"-a nalazi znatno širi asortiman roba i usluga a kompanija zapošljava 30 radnika.  

U našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman mašina i prateće opreme namenjene mesarskoj, pekarskoj, poslastičarskoj i ugostiteljskoj industiji. Našu ponudu čini kako nova tako i polovna oprema. Polovne mašine su generalno remontovane, u potpunosti funkcionalne i u odličnom stanju. Ono što je zajedničko novoj i polovnoj opremi, jeste da je proizvedena od strane renominarnih nemačkih i italijanskih proizvođača, lidera u ovoj oblasti. Celokupna naša ponuda mašina i prateće opreme izložena je u modernom izložbeno-prodajnom salonu koji se nalazi u krugu naše kompanije.  

Uvidom u sadržaj našeg KP izloga možete se upoznati sa opremom iz naše ponude a dodatne informacije vezane za cene, tehničke specifikacije kao i sve ostale informacije o opremi možete dobiti na dole navedene načine:  

Telefonom: +381 65 55 55 155 (Viber, WhatsApp)

Slanjem e-maila na adresu: info@sind. rs

Možete nas i posetiti na adresi: Valjevski put bb, Mala Vranjska, 15224 Cerovac, Šabac
______________________________________________________________________________________________________

ID Oglasa: #109940851
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.