slika
1 od 1

Punilica za zrnaste i praškaste proizvode

Kontakt

Surčin
Novo
Dostupno odmah
68
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aplik etiketirke
Član od 09.07.2017.
Svi oglasi

Digitalna punilica za zrnaste proizvode poseduje mikroračunarsku optičku kontrolnu tehnologiju visoke preciznosti, koja automatski meri i puni zrnaste i praškaste proizvode u različitim težinama:

1-25 grama

1-100 grama 

2-200 grama

25-999 grama

25-3000 grama  

Punilica je veoma jednostavna za rukovanje.   U levak, koji se nalazi na vrhu punilice ubacujete materijal za punjenje, podešavate željenu težinu (u gramima), pritisnete papučicu ili automatski ambalažom aktivirate senzorom koji se nalazi na punilici, i dajete impuls punilici koja putem vibracija ubacuje materijal na vagu, meri zadatu količinu i izbacije sadržaj, sa dodatnim brojačem punjenja.  

Punilica je prvenstveno namenjenja za punjenje različitih zrnastih proizvoda, ali može da puni i neke praškaste proizvode, koji su dovoljno pokretljivi. Poseduje tri stepena brzine punjenja, koju određujete zavisno od sadržaja punjenja.  

 

Više detalja na www. etiketirka. com

ID Oglasa: #152164806
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.