slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

ACMER pro P2/V2 CNC 20W/130W, graver i rezač, NOVO

800 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
252
13
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Električna snaga mašine: 130W
Optička snaga lasera: 20W
Radna površina 420 X 400 mm
Povezivanje USB i Wifi


Model V2 za 2024 god. Prednost ovog modela u odnosu na prethodnu verziju je poboljšana elektronika i vođice kao i to što fabrički dolazi sklopljen i samim tim je precizniji i kompaktniji pa su odstupanja svedena na minimum.

Optička snaga lasera 20W, brzina graviranja 30000 mm/min: ACMER P2 laserski graver ima stvarnu optičku snagu od 20 V, minimalnu tačnost graviranja od 0,01 mm i brzinu graviranja do 30000 mm/min. Osim toga, može seći drvo paulovnije od 30 mm, akril od 25 mm, pa čak i ploču od nerđajućeg čelika od 0,1 mm.


Automatski vazdušni sistem: Sa ovim kompletom za vazdušnu pomoć, značajno će se poboljšati brzina sečenja i tačnost sečenja u isto vreme, poboljšati kvalitet reza i izbeći žutilo i sagorevanje materijala.


Veća površina za graviranje i više materijala za graviranje: Poseduje veliku površinu za graviranje od 420 X 400 mm i može da gravira sve, drvo, bambus, papir, staklo, plastiku, kožu, aluminijum oksid, nereflektujuću oplatu i lakirani metal.


Čvrsta struktura, jednostavna instalacija: Potpuno metalni okvir čini mašinu stabilnijom i izdržljivijom i poboljšava preciznost graviranja. Cela mašina za graviranje ima modularni dizajn i može se uspešno instalirati za 10-15 minuta u samo 4 jednostavna koraka.


Višestruka bezbednosna zaštita: Konfiguriše prekidač za zaustavljanje u nuždi, sigurnosnu bravu za napajanje, trenutno zaustavljanje pomeranja/vrhanja i sočiva za zaštitu očiju.


Široka kompatibilnost: Ova mašina je kompatibilna sa različitim softverom za zrelo rezbarenje i može se kontrolisati pomoću APP-a, kao što su LaserGRBL (besplatno) i LightBurn (plaćeno), LaserGRBL podržava Vindovs KSP/7/8/10/11, LightBurn podržava Mac OS i Vindovs, rezbarenje formati datoteka podržavaju NC, BMP, JPG, PNG, DXF, itd.

Specifikacije:
Brend: ACMER
Model: P2/V2
Snaga Lasera: 20W
Snaga Mašine: 130W
Preciznost graviranja: 0,01 mm
Brzina graviranja: 30000mm/min
Veličina graviranja: 420 X 400 mm
Ponovljena tačnost pozicioniranja: 0,001 mm
Ulazni napon: AC 100-240V, 50/60Hz
Sistemi podrške: Mac, WindoWs, Linux
Povezivanje: USB, Wifi / ACMER aplikacija
Izlazni napon: DC 24V 5A
Podržani Softveri: LaserGRBL, Engraver Master, LightBurn (kupovina trajne licence)
Format unosa: NC, BMP, JPG, PNG, DXF, itd.
Laserski zaštitni poklopac: Filter staklo Zaštita za oči
Režim fokusiranja: Fiksno fokusiranje lasera, nema potrebe za podešavanjem
Materijal za rezbarenje: Svo drvo, bambus, papir, staklo, plastika, koža, aluminijum oksid, nereflektujuća oplata i lakirani metal
Materijal za sečenje: karton, netkana tkanina, svetlo drvo, akrilni materijal, tanki plastični lim, lim od nerđajućeg čelika
Debljina sečenja: Isecite šperploču od 10 mm odjednom, može više puta seći akrilnu ploču od 30 mm, iseći 0,1 mm nerđajući čelik
Težina Mašine: 5,5 kg
Težina Paketa: 8,3 kg
 
Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

ID Oglasa: #161461117
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.