slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Atomstack A24 PRO, 24W/120W CNC Laser Rezac i Graver, Novo

850 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
410
7
pre 6 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Nov Atomstack A24 Pro Laser CNC , Godinu Dana Garancija
Optička Snaga Lasera: 24W
Električna Snaga Mašine: 120W
Napajanje: 24V/5A

 

Zvaničnu video prezentaciju možete pogledati na sledećem linku:
https: //cdn. shopify. com/videos/c/o/v/d64c386c57714377841c647267dd5c9c. mp4

Ubodni okvir:  Nova, vrhunska tehnologija UBODNOG rama za stabilnija i preciznija sečenja i graviranja. Mašina je spremna za upotrbu odmah nakon vađenja iz kutije. Preskočite gnjavažu zatezanja šrafova i suočavanje sa zbunjujućim podešavanjima.

24W velike snage i velike brzine: ATOMSTACK A24 Pro koristi najstabilniji laserski modul visokih performansi od 24W, koji može da seče materijale kao što su 15 mm Paulovnije ploče i 10 mm crne akrilne ploče u jednom potezu. Odlikuje ga dizajn fiksnog fokusa za brzo i precizno fokusiranje za 10 sekundi. Maksimalna brzina graviranja ATOMSTACK A24 Pro je 600 mm/s, što je 3-6 puta brže od konvencionalnih ram mašina.

Tehnologija kompresije laserskog zraka plave svetlosti: ATOMSTACK A24 Pro laser koristi tehnologiju kompresije laserskog snopa druge generacije za dalje komprimovanje laserskog zraka i značajno poboljšanje sposobnosti sečenja. U poređenju sa mašinama iste kategorije, sposobnost sečenja je povećana za 40%. Ultra fin opseg laserskog fokusa je smanjen na 0,06 X 0,06 mm

Stabilna optička snaga od 24W: Koristeći snagu inovativne laserske tehnologije, A24 PRO koristi laserski zrak velike snage od 24W, podižući kapacitet i efikasnost sečenja na nove visine.

Robusna struktura: Okvir ATOMSTACK A24 Pro je napravljen od legure aluminijuma. Donji okvir A24 Pro je integralno formiran, a X osa koristi strukturu vodilice sa dve ose kako bi se obezbedilo minimalno podrhtavanje rada i obezbedilo da mašina ne vibrira kada radi pri velikoj brzini od 36.000 mm/min.

Povećajte svoju produktivnost: Sa optimizovanim algoritmom, radna brzina AtomStack A24 PRO može da dostigne čak 600 mm/s, što vas čini potpuno opuštenim kada je reč o porudžbinama i rokovima da li ćete isporučiti naručenu robu na vreme.

Samorazvijena 32-bitna matična ploča: Najpametnija ESP32 matična ploča koja je sama razvila, koja nudi brži prijem i mogućnosti obrade podataka. Mobilna aplikacija koju je razvio sam ATOMSTACK sada je dostupna na najvažnijim tržištima Android aplikacija u Aple i App Store-u.

F60 Air Assit: AtomStack-ov dodatak za vazdušnu podršku druge generacije sa većom komorom, povećanom površinom za rasipanje toplote, podesivim protokom vazduha od 10-30 L/min. Ovo efikasno uklanja dim i prašinu nastalu tokom laserskog sečenja/graviranja, sprečavajući dim da izazove slabljenje laserske energije. Osigurava stabilnu lasersku energiju za najbolje rezultate u vašem radu graviranja i sečenja.

Ekran osetljiv na dodir od 3,5 inča: Ekran osetljiv na dodir od 3,5 inča pojednostavljuje vaše interakcije, osiguravajući da svaka komanda deluje prirodno i trenutno.

Visoko postolje AtomStack H1 od 8 komada namenjeno A6 seriji: Povećanjem visine laserskog rezača i mašine za graviranje, podignute podloge laserskog gravera su pogodne i fleksibilne za graviranje ili sečenje viših predmeta.

Dizajn lanca za kablove: Da bi poboljšao strukturnu stabilnost mašine, A24 Pro koristi rešenje za snop kablova za lanac kako bi obezbedio nesmetan rad snopa kablova bez zaplitanja.  

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

 

Specifikacija:
Brend: AtomStack
Model: A24 Pro
Veličina graviranja: 365mm X 305mm
Snaga mašine: 120W
Optička snaga lasera: 24W T
Talasna dužina lasera: 455±5nm
Laserska tačka: 0,05mm X 0,05 mm
Režim fokusiranja: laser sa fiksnim fokusom
Zaštitni poklopac za laser: Laserski štit - Na laseru postoji zaštitni štit koji štiti oči korisnika, eliminišući potrebu za nošenjem dodatne zaštite za oči.
Operativni softver: LaserGRBL, LightBurn, Podržava Windows/Linuk/macOS
Podržani formati datoteka: JPG, JPEG, SVG, PNG, BMP, PDF, G-Code, DKSF.
Metod prenosa podataka: USB, APP
Napajanje: 220V AC, 50/60HZ I
Izlaz: 24V/5A

ID Oglasa: #160917984
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.