slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

CNC Laser Sculpfun S30 ULTRA 33W, 600x600, nov, garancija

1.350 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
1.185
46
pre 18 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Nova CNC Laserska mašina sa izuzetno jakim i preciznim laserom 33W i radnom povrsinom 600X600mm.

 600 X 600 mm Velika površina za graviranje: SCULPFUN S30 Ultra je dizajniran sa stvarnom površinom za graviranje od 600x600mm, što čini da mnoga vaša dela nisu ograničena površinom, a možete proizvesti većinu radova sečenja velikih razmera. Pored toga, površina 600k600mm je sasvim dovoljna, životni vek je izuzetno dug i skoro da nema potrebe za nadogradnjom strukture za buduću upotrebu.

Poboljšana snaga lasera ​​od 33W: Laser serije S30 Ultra koristi jednu poboljšanu diodu od 6W, što povećava njegovu stvarnu snagu lasera ​​i sposobnost sečenja. Snaga lasera ​​od 33W može odvojeno da seče balsa drvo od 20 mm i šperploču od 15 mm jednim prolazom i pogodna je za one koji teže vrhunskoj brzini.

Poboljšani 42-bitni koračni motor: On usvaja poboljšani 42-bitni koračni motor koji obezbeđuje dovoljnu snagu da se mašina kreće velikom brzinom. Obrtni moment dostiže 4,2 Kg· cm (obične mašine su 3,1 Kg· cm). U budućim nadogradnjama, čak i ako laser ili opterećenje postanu teži, nema potrebe za zamenom motora.

Ugrađena vazdusna mlaznica pod visokim pritiskom: S30 Ultra serija je opremljena naprednom metalnom mlaznicom pod visokim pritiskom, koja može da generiše protok vazduha pod visokim pritiskom ispod vazdušne pumpe, značajno poboljšavajući efikasnost sečenja, a brzina sečenja je više od 5 puta veća od one bez vazdušne pomoći.

Zamenljiva zaštitna sočiva: Laserski graver serije S30 Ultra koristi inovativno zamenljivo sočivo, koje uveliko poboljšava radni vek lasera ​​i više je od 10 puta duže od drugih generalnih lasera.

Nadograđena 32-bitna matična ploča uz pomoć vazduha: Najnovija 32-bitna matična ploča podržava automatsku kontrolu uz pomoć vazduha, podržava bežičnu Bluetooth vezu za kontrolu mašine i nije ograničena rastojanjem USB kabla

Preciznost sečenja industrijske klase: S30 Ultra usvaja izuzetno jaku 0,005 mm visoko preciznu linearnu kliznu šinu X-ose kako bi se postigla preciznost graviranja industrijske klase. Kada se porede sitni detalji graviranja, S30 Ultra nema talasaste šare koje se pojavljuju na običnim mašinama za graviranje.

Profesionalni sigurnosni dizajn: Opremljen je prekidačem za hitno zaustavljanje i sigurnosnom bravom za decu.

Jedna serija jedna struktura: Modeli serije S30 Ultra zadržavaju visoku kompatibilnost u dizajnu, S30 Ultra 11V/22V/33V adapter za napajanje, struktura i laserski kabl su svi isti. U budućim nadogradnjama, potrebno je samo da zamenite lasersku glavu bez ikakvih drugih promena.

Čvrst i izdržljiv okvir: Napravljen od legure aluminijuma visoke čvrstoće.

Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! !!   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! !!

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

Specifikacija:
Brend: SCULPFUN
Model: S30 Ultra 33W
Snaga Lasera: 33W
Snaga Mašine: 156W
Fokus Lasera: 0.08x0.10 mm
Materijali za rezbarenje: sve vrste drveta (uključujući orah, drvo trešnje i drugo drvo visoke gustine), MDF, kamen, karton, plastika, koža, PCB ploča, aluminijum oksid, nerđajući čelik 304, keramika, tamni kamen

Materijali za sečenje: sve vrste drveta (uključujući orah, drvo trešnje i drugo drvo visoke gustine), MDF, akrilna ploča, karton, netkana tkanina, bambusov čips, koža, neke plastične ploče, PCB ploče

Podržani formati datoteka NC, BMP, JPG, PNG, DKSF, .. .

ID Oglasa: #156655807
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.