slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Laser CNC sculpfun S9 90W NOVO, poput CO2 lasera

400 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9.638
301
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Nova CNC laserska mašina najnovije tehnologije!
Ova nova tehnologija laserskog zraka je najpribližnija laserima sa CO2 gasom. Veoma malo ostavljaju crne ivice. Više uklanjaju materijal nego što ga pale. Pogledajte sliku broj 9.
U ponudi imamo i komplet za povećanje Y ose. Tada je radna površina 950x410mm.
Najnovija tehnologija za oblikovanje laserskog snopa:  S9 koristi najnoviju tehnologiju oblikovanja laserskog snopa koji ima ultra fin oštar laserski fokus od 0,06 mm. Sa super prodorom i preciznošću može seći drvo debljine do 15 mm, akril 10 mm, rezbariti  keramiku, aluminijum i nerđajući čelik.
Dizajn brzog fokusiranja:  Kombinuje sočivo sa fiksnim fokusom i klizni dizajn. Potrebno je samo da pomerite laser i zategnete zavrtnje da biste završili fokusiranje. Ovo ga čini veoma lakim za upotrebu.
Čvrsta i laka struktura za sklapanje: Dizajn potpuno metalne strukture čini da mašina radi stabilno i poboljšava tačnost graviranja.   Montaža se može završiti za 10-20 minuta. Strukturni okvir je veoma izdržljiv i dostupan za nadogradnju.   Tokom upotrebe.
Široka kompatibilnost:  Mašina je kompatibilna sa različitim zrelim softverom za graviranje, kao što su LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, podržava PVM režim graviranja, podržava Windovs sistem, IOS sistem (LightBurn) i format datoteke za graviranje Podržava JPG, PNG, DKSF  , SVG, G-kod, NC, BMP, itd.
Bezbedan dizajn:  Poklopac laserskog filtera filtrira 98% ultraljubičastog svetla do očiju. Izolujte opasnosti od požara.
Kvadratni merni lenjir: X-osa i Y-osa sadrže precizne linije razmera, što je pogodno za brzo merenje veličine graviranih objekata. Interval za graviranje velike površine 410x420 mm može zadovoljiti vaše različite potrebe za graviranjem.

Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! !!   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! !!

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

 

Specifikacije:

  • Model: SCULPFUN S9
  • Veličina graviranja: 410 * 420 mm
  • Materijali za graviranje: drvo, papir, karton, plastika, bela, štampana ploča, aluminijum oksid,   304 nerđajući čelik, keramika, tamni kamen
  • Materijal za sečenje:   drvo, akril, karton,   tkanina, bambus, plastična ploča, KT ploča
  • Snaga električne energije mašine: 30V  (nema nikakve veze sa performansama sečenja ili graviranja, samo troši struju)
  • Snaga diodnog lasera: 90w
  • Dužina laserskog talasa 455±5nm
  • Preciznost graviranja: 0,01 mm
  • Metod fokusiranja: laser sa fiksnim fokusom + klizni uređaj
  • Zaštitni poklopac za laser: Poklopac svetlosnog filtera na laseru štiti oči korisnika i sprečava životinje da zgrabe lasersku tačku.
  • Operativni softveri: LaserGRBL, LightBurn, Benboџ, GrblController, LiteFire, itd.
  • Operativni sistem: Kompatibilan sa IOS sistemom. Podržani formati datoteka NC, BMP, JPG, PNG, DKSF i drugi formati slika.
  • Metod prenosa podataka: USB veza
  • Napajanje: Međunarodni univerzalni standardni ulaz za napajanje: 100-240V AC, 50/60HZ izlaz: 12V 5A
  • Težina mašine: 3,0 kg / 6,61 lbs
  • Težina paketa: 4,4 kg / 9,7 lbs
  • Veličina paketa: 59 k 34 k 12 cm/23,3 k 13,3 k 4,7 in



Informacija:
●Za detaljna uputstva za mašinu, pogledajte uputstvo za podešavanja parametara.
●Kada koristite mašinu za lasersko graviranje, postavite zaštitni poklopac za laser.   Ako nije instaliran, potrebno je da nosite naočare.
● Nemojte dodirivati laserski emiter rukom, jer može da vam opeče ruku.
● Izbegavajte jak udar na mašinu.
● Deci mlađoj od 14 godina nije dozvoljeno da koriste ovaj proizvod, a deci starijoj od 14 godina potreban je nadzor odrasle osobe.
● Mašina za svetlosno graviranje se ne može direktno primeniti na bilo koji objekat koji reflektuje ogledalo, što može da izazove povredu operatera ili spali laser.

Lista paketa:
1× X ose sklop
2× X osovina
2× Y osovina
2 k pojas
1× Set modula kontrolne kutije
3× Noge mašine
1× Set laserskih modula
1× Napajanje
1× USB kabl
1× Komplet alata

ID Oglasa: #132734740
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.