slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Neje 3Max-V2 profesional 20w/120w, CNC graver i rezac, Nov

900 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
480
8
pre 17 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog
Neje 3 Max Professional sa Laserom E80 optičke snage 20W koji svojom gustinom snopa odgovara laserima optičke snage 40W može da seče nerđajući čelik 0,15mm debljine u jednom prolazu.

PRECIZNI PODEŠAVAČ FOKUSA OPTIČKOG NIVOA
NEJE je dizajnirao optičko laboratorijsko podešavanje visine Z-ose za 3MaxV2, pružajući veoma prenosivo, precizno i stabilno iskustvo rada. Regulator visine Z-ose ima funkcije skale i zaključavanja, sa rotacijom od 0,7 mm. Možete čak i ručno da kontrolišete preciznost fokusa do 0,1 mm. U procesu rezbarenja metala ili rezanja debelih materijala, može značajno poboljšati operativnu tačnost i prenosivost.

CNC LINEARNA TRAKA
Trake X i Y osovine 3MaxV2 okvira su kalibrisane preko visoko preciznih industrijskih CNC master mašina. Obezbedite precizne i uravnotežene X i Y ose kroz precizno ugnežđivanje CNC strukture. Razlika između CNC ravne staze i obične staze leži u eliminaciji tolerancije deformacije ekstruzije profila i poboljšanju glatkosti, što poboljšava kvalitet slike rezbarenja i sečenja; Pored toga, novi okvir je poboljšao strukturu veličine staze, povećao tvrdoću aluminijumskih materijala i dodatno dizajnirao tretman za apsorpciju udara, čineći okvir stabilnijim i preciznijim.

PODESIVA FUNKCIJA PRIGUŠIVANJA ZA X-OSU I Y-OSU
Novonadograđeni 3MaxV2 je poboljšao podesivu funkciju prigušenja, što poboljšava glatkoću modula pravca X i Y i poboljšava stabilnost ponovljene tačnosti pozicioniranja na X i Y osama. Ponovljena tačnost pozicioniranja je 0,01 mm, što kvalitet slike čini stabilnijim i pouzdanijim.

ZATEZANJE KAIŠA
NEJE tim je opremio tri originalno dizajnirana CNC precizna podešavanja zatezanja kaiša za mašine za lasersko graviranje velikih površina. Lako može da reši problem odstupanja slike u X i Y pravcima, što rezultira većom preciznošću pri sečenju i rezbarenju velikih razmera i savršenijim kvalitetom rada.

NADGRADNJI KONTROLNOG SISTEMA
3MaxV2 je opremljen sistemom kontrole stabilnosti baziranim na NEJE Master seriji, koja se ponavlja već 10 godina. Novi kontrolni sistem optimizuje tišinu, performanse, stabilnost, prenosivost i funkcionalnost do krajnjih granica. Podržava nezavisnu kontrolu od 4 ose, opremljenu izvornom pogonskom Z-osom i proširivim interfejsom A-ose, može se koristiti za transformaciju Z-ose i proširenje drugih funkcija motora. Novo BLE rešenje za stabilno bežično upravljanje zamenjuje tradicionalno rešenje za ručnu kontrolu umetanja kartica i može da dovrši bežičnu kontrolu u realnom vremenu i oflajn kontrolu direktno preko NEJE softvera, LaserGRBL-a i Lightburn-a, značajno poboljšava efikasnost i uštedu vremena. Standardni interfejsi za proširenje vrata, M7, M8 se mogu koristiti za proširenje funkcija automatske pomoći za vazduh, automatskog odvoda dima, automatskog osvetljenja i automatskog zaustavljanja sa sigurnosnim senzorom.

RAZNOLIKE DODATNE PODRŠKE
3MaxV2 može da koristi skoro svu dodatnu opremu koja se primenjuje na NEJE Max 4. Potrebno je samo da obratite pažnju na odgovarajući napon da biste dovršili konstrukciju profesionalnog laserskog sistema i izgradili sigurniju i profesionalniju lasersku opremu.

Neje 3MaxV2 je opremljen LASERSKIM MODULOM NEJE E80 VODEĆE PERFORMANSE I KVALITETA U INDUSTRIJI ! ! !

ŠARENIJE
Matrična tehnologija optičke kompresije čini žarišnu tačku NEJE E80 0,06mm X 0,06mm, simetričan X, Y oblik omogućava postizanje vrhunskih performansi graviranja i sečenja, a gustina snage dostiže 6666W/mm², u poređenju sa drugim modulom od 40W optičke snage, gustina snage :1777V/mm²(0.15k0.15mm,8kLD, trenutna najveća snaga), performanse E80 su veće od 40W modula. Zbog izuzetno jake gustine snage i optičkog dizajna (simetričan X, Y oblik), NEJE E80 ima odlične performanse.

Sa tako visokim energetskim performansama, NEJE E80 modul je skoro dostigao mehaničke performanse remenskog pogona do svoje granice.

MATRIKS FOTOSISTEM+ORIGINALNA TEHNOLOGIJA KOMPRESIJE VRHUNSKIH IZVORA SVETLA DAJE JAČE PERFORMANSE I DUŽI ŽIVOTNI VEK

Neje E80 Može da seče:
  • 20mm Borovo Drvo, 60mm/minut, 1 prolaz,
  • 17mm Borova Daska, 300mm/minut, 2 prolaza,
  • 4mm koža, 400mm/minut, 1 prolaz,
  • 0,15mm Ploča od Nerđajućeg Čelika, 250mm/minut, 1 prolaz,
  • 5mm MDF, 200mm/minut, 1 prolaz,
  • 10mm Crni Akril, 180mm/minut, 1 prolaz,
  • 10mm drvo trešnje, 250mm/minut, 1 prolaz,
  • 12mm šperploča, 180mm/minut, 1 prolaz,
  • 30mm Borovo Drvo, 200mm/minut, 5 prolaza,
  • 30mm Crni Akril, 100mm/minut, 5 prolaza,
ID Oglasa: #160710013
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.