slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

SCULPFUN cam 500, kamera za kopiranje i pozicioniranje, NOVO

170 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
631
10
pre 17 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

SCULPFUN CAM 500, podržava sve modele mašine "S" i "ULTRA" serije.
Služi za kopiranje i pozicioniranje
Kamere su nove

1. Industrijska kamera za laserski graver: Ova industrijska pomoćna kamera je specijalno dizajnirana za mašine za lasersko graviranje, koja se u potpunosti poklapa sa softverom lightburn. Sa pravih 5MP visoke definicije, ova laserska kamera može da snima jasnije slike i identifikuje tačnije pozicioniranje.

2. Precizno pozicioniranje: SCULPFUN CAM500 kamera se savršeno uklapa sa CAM funkcijom Lightburn softvera, koji može da identifikuje poziciju graviranih objekata preko kamere, sa odstupanjem pozicioniranja manjim od 1 mm.

3. Kontrola pozicije graviranja: Sa Sculpfun CAM500 Lightburn kamerom, možete da pomerite šablon na određenu poziciju materijala preko lightburn softverskog interfejsa. Nakon što je podešavanje završeno, laserska mašina će ugravirati uzorak na toj poziciji.

4. Praćenje slike: Modul kamere CAM500 može da identifikuje i izvuče šare sa površine objekata kao što su uzorci majica, dečiji ručno nacrtani uzorci ili drugi jednostavni dizajni i formiraju vektorske datoteke za graviranje, što je super zgodno za brzo dobijanje vektorskih datoteka .

5. Grupno graviranje: Preko laserske kamere Lightburn možete dodati više objekata za graviranje i izvršiti različite nezavisne zadatke u isto vreme, bez potrebe za pregledom pozicioniranja svakog materijala za graviranje. Laser će automatski pronaći objekte za graviranje jedan po jedan i raditi na njima, što poboljšava radnu efikasnost.

6. HD video snimanje: Ova kamera za lasersko graviranje ima širokougaono sočivo od 120° sa radnom površinom od 400*400 mm. Može da snimi ceo proces kreiranja dela kroz snimanje u ubrzanom vremenu, što vam je lako da podelite kreativni proces sa prijateljima. Takođe čini graviranje i sečenje vidljivim i vidljivim.

7. Visoka prilagodljivost: Dve strukture za fiksiranje, stezaljka za fiksiranje u obliku slova T i stezaljka za fiksiranje u obliku slova U. Stezaljka za fiksiranje u obliku slova T je pogodna za modele mašina SCULPFUN uključujući S6, S6 pro, S9, S10, S30/S30 Ultra serije i skoro sve mašine za graviranje sa V-slo t strukturom. Imajte na umu da dodatno kupljeni komplet za proširenje područja nije primenljiv. Ostali primenljivi modeli: D1PRO, falcon2, LM2 PRO S2, 20PRO 20S, 55, JL3, 3 MAX V2

Specifikacija:
Model proizvoda: SCULPFUN CAM500
Materijal montaže: Aluminijum
Preporučena visina od kamere do pozicije graviranja: 325 mm
Optimalna radna površina: 400 X 400 mm
Veličina proizvoda (horizontalni i vertikalni štap su isti): 400 X 15 X 20mm
Kompatibilan sistem: win7/win10/win11/mac , Obaveštenje: preporučujemo da koristite noviju verziju sistema win7

Parametar kamere:
Piksel: 5MP
Senzor slike u boji: 1/4-inčni CMOS
Maksimalna rezolucija: 2592 X 1944
Veličina piksela: 1.4um X 1.4um
Žižna daljina: 1,79 mm
Režim fokusiranja: Fiksni fokus
Fiksno fokusno rastojanje: 325 mm
Širina ugla gledanja: 120°
Otvor blende: F2.4
USB interfejs: USB 2.0
Težina paketa: 0,8 kg/28,2 oz
Veličina paketa: 462 X 180 X 55mm
Napomena: Preporučena visina od kamere do pozicije za graviranje je 325 mm. Kada je kamera dobro poravnata, molimo da objekte postavite što bliže centru kamere, unutar radne površine 400*400 mm. Preciznost će biti smanjena kako se gravirani objekti pomeraju od centra kamere.

Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

ID Oglasa: #157518920
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.