slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SCULPFUN S30 pro MAX, 120W/20W, poput CO2, NOV

850 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.000
58
pre 6 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

NOV CNC sa vazdušnom podrškom SCULPFUN S30 PRO MAX 20W.

Unapređen novi model, najbolji odnos cene i kvaliteta, najprodavaniji model sa Vazdušnim Pomoćnikom.

Najnoviji predstavnik renomiranog proizvođača SCULPFUN je svakako S30 PRO MAX koji je duplo jači od svog prethodnika S10 i S30 pro. Ovi laseri jedinstveni su po tome što materijal ne spaljuju kao što je to slučaj sa drugim laserima, već oni više uklanjaju materijal kao CO2 laser.

Optička snaga lasera SCULPFUN S30 PRO MAX je povećana na 20W.

SCULPFUN S30 PRO koristi najnoviju tehnologiju oblikovanja laserskog snopa koji ima ultra fin oštar laserski fokus od 0,06 mm. Sa super prodorom, preciznošću i gustinom snopa može seći drvo debljine do 15 mm, akril do 15 mm, šperploču do 18 mm (u jednom prolazu). Rezbariti keramiku, aluminijum i nerđajući čelik.

Laserski modul je opremljen mlaznicom za pomoć vazduha velike brzine. Koristeći originalni vazdušni kompresor, S30 PRO brže prska protok vazduha. Ovo će u velikoj meri poboljšati prodor rezanja i efikasnost sečenja. Upoređujući male detalje za graviranje, S30 PRO nema talasaste linije koje se pojavljuju kod drugih običnih mašina za graviranje.

Naprednija i nadogradiva 32-bitna matična ploča koristi 32-bitne čipove sa većom brzinom računara, a i zadržava funkcije Z-ose i graničnog prekidača kako bi korisnicima olakšala nadogradnju mašine za graviranje.

Kvadratni merni lenjir: X-osa i Y-osa sadrže precizne linije, koje vam mogu pomoći da brzo izmerite veličinu graviranih objekata.

Interval graviranja velike površine od 420x410mm može zadovoljiti vaše različite potrebe za graviranjem. Mogućnost proširenja radne površine zamenom Y ose na fenomenalnih 950x410mm. Doplata za Y set je 130€ .

Laserski modul je opremljen odvojivim štitnikom za oči.

Na mašini se nalazi veoma siguran i upadljiv prekidač za napajanje, koji se može koristiti za direktno i brzo isključivanje struje u hitnim slučajevima.

Potpuno metalno kućište čini mašinu veoma robusnom i izdržljivom. A besplatna čelična podloga veličine A4 može zaštititi sto od laserskog oštećenja i od požara.

Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

Specifikacija:
Model: SCULPFUN S30 PRO MAX 
Optička snaga lasera: 20W
Preciznost graviranja: 0,01 mm
Veličina površine za graviranje: 420 X 410 mm
Metod fokusiranja: fiksni fokus lasera + klizni uređaj
Laserski sigurnosni poklopac: Opremljen sa odvojivim laserskim poklopcem za zaštitu očiju.
Potrošnja energije mašine: oko 60W

Materijal za graviranje: Sve vrste drveta (uključujući orahe, trešnje i druge vrste drveta visoke gustine), MDF, bambus, karton, plastika, koža, štampana ploča, aluminijum oksid, nerđajući čelik 304, keramika, tamni kamen

Materijal za sečenje: Sve vrste drveta, MDF, akril, karton, bambus, neke plastične ploče, kožu, štampane ploče 

 

Laserski softver: LASERGRBL, LIGHTBURN, LASERGRBL, LIGHTBURN, BENBOKS, GRBLCONTROLLER, LITEFIRE
Sistem podrške: Podrška za MAC, Vindovs sistem
Podržani formati datoteka: NC, BMP, JPG, PNG, DKSF i drugi formati slika
Način prenosa podataka: USB veza
Potrošnja energije: AC 100-240 VAC, 50/60 Hz;
Izlaz: 12V 5A


Sadržaj paketa:
1. 1 x S30 PRO MAX laser 
2. 1 x 12V 5A adapter za napajanje 
3. 1 x Kabl za napajanje 
4. 1 x USB kabl 
5. 1 x Komplet Air Assist

6. 1 x Laserske naočare 
7. 1 x Testna drvena ploča 
8. 1 x Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #152287499
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.