slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

U Marq GEM FX-5 Britanska graverka

3.100 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Milos Kobas
Član od 07.05.2009.
Svi oglasi

STIGLA U SRBIJU  13. 11.2023. . . Britanska profi graverka, za graviranje nakita, ostalih materijala. Fantastične performanse koje će oduševiti svakog zlatara, gravera, brzinom i preciznošću. . . Uz dodatnu kupovinu softvera za tačkasto graviranje moguće je gravirati fotografije ! ! !   Jedna od boljih u ovoj branši. GRAVERKA JE NOVA. . . Gravure na slikama su probe ovom graverkom. . . U Americi su polovne oko 4500 dolara, Imate na fotografiji za koliko se jedna polovna prodaje (zadnja fotografija). . . Preveo sam informacije o graverki sa nekih sajtova :

 GEM-FX5 je odličan profesionalni sistem za graviranje.   GEM-FX5 može da se nosi sa većinom zadataka industrijskog obeležavanja, etiketa, utičnica prekidača, oznaka, alata, identifikacionih pločica. GEM-FX5 može da ih sve nosi sa brzinom i preciznošću. Sa velikodušnom površinom graviranja od 265 x 205 mm (10,4" k 8"), brzinom graviranja do 133 mm/sec (povlačenje dijamanta), nijedan zadatak nije previše zahtevan.   Ukucajte tekst u U-MARK FX softver za graviranje koji je jednostavan za korišćenje, ubacite fotografiju kućnog ljubimca, ključ ili identifikacionu oznaku u mašinu, GEM-FX5 zatim gravira objekat za samo nekoliko sekundi. Opremljen najsavremenijim U-MARK revolucionarnim sistemom kontrole serije 4, GEM-FX5 će se povezati sa standardnim računarom ili laptopom koristeći USB interfejs.   Njegova jednostavnost korišćenja omogućava svima da graviraju poklone, nakit, pločice sa imenom itd. . . po profesionalnom standardu, nakon samo kratkog upoznavanja sa mašinom. Nepretrpan dizajn u kombinaciji sa mehaničkom stabilnošću, omogućava lako graviranje velikih ili malih predmeta. Sve to na istom sistemu, koji nekoliko sekundi kasnije može biti graviranje slova visine samo delić centimetra na delikatnom nakitu.

Savršeno graviranje U-MARK GEM-FX5 mašina za graviranje može da gravira poklone, nakit, oznake, etikete i mnoge druge vrste materijala. Za zlatare, GEM-FX5 se takođe može koristiti za izrezivanje imena i oblika u zlatnom, srebrnom i bakarnom materijalu. Koristeći opcione centralne stege, standardne ubode i igle, GEM-FX5 se pretvara u izuzetno brz i efikasan graver poklona i nakita. Svi materijali će odgovarati opciji Center Vice kako bi vam omogućili da gravirate mnoge vrste poklona i nakita, kao što su narukvice za identitet, poleđine satova, medalje, privesci za ključeve, kutije za kartice i još mnogo toga! GEM-FX5 je idealan za brzo i efikasno graviranje oznaka kućnih ljubimaca pomoću šablona za sve U-MARK oznake za kućne ljubimce (mnogo kvalitetnijeg od većine drugih proizvođača). Zašto da budete ograničeni na tekst, sa GEM-FX5 možete da gravirate bilo koju vrstu grafičkih slika, logotipe, jedino ograničenje je vaša mašta. Industrijsko graviranje U-MARK GEM-FX5 može da se nosi sa većinom zadataka industrijskog obeležavanja. Etikete, utičnice za prekidače, oznake, alati, identifikacione pločice GEM-FX5 može sa svima njima da rukuje brzinom i preciznošću. Sa velikom površinom za graviranje od 265 x 205 mm (10,4” k 8” ), brzinom graviranja do 133 mm/sec (povlačenje dijamanta), nijedan zadatak nije previše zahtevan. Uz graverku ide DELL kompjuter sa instaliranim programom, monitorom i dodatnim držačem materijala. Ukucajte na YouTube : GEM-FX5 i uživajte u video prezentaciji ove moćne graverke. . . . Takodje ukucajte na YouTube - Milos Kobas, videćete video ove graverke kako gravira logo Harley Davidson na privesku za ključeve. . . Srećna kupovina ove izuzetno moćne graverke.

ID Oglasa: #165954639
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.