slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vrtlozna cev ( -35 stepeni) Vortex tube

250 €

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
84
5
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sinisa
Član od 22.03.2009.
Svi oglasi

Vrtložna cev je efikasno i jeftino rešenje za široki spektar procesa hladjenja u industriji. Komprimovani vazduh ubrizgan u vrtložnu cev protiče nadzvučnom brazinom i postiže 1.000.000 obrtaja ka "vrelom" kraju cevi. Kada ovaj vreo vazduh dodje do kraja cevi, mali deo je izbačen kroz kontrolni ventil. Ostali deo vazduha je potisnut nazad ka drugom kraju i izlazi kao "hladan" vazduh. Vrtložna cev može da snizi temperature za 46C i poveća temperature za 93C  od početne ulazne temperature vazduha.

 Napravljena je od nerdjajućeg čelika, precizno-mašinski obrađena, sastavljena i testirana pod strogom kontrolom kvaliteta. Ona nikada neće zardjati ukoliko bude izložena vodi, sredstvu za hladjenje ili ostalim korozivnim matrijalima. Vrtložna cev omogućuje godine pouzdanog rada bez ikakve potrebe održavanja.

ID Oglasa: #160998393
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.