slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Espresso šoljice Caffe za sublimaciju

Kontakt

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
219
9
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi
Espresso soljice Caffe 

Espresso soljice Caffe za sublimaciju je univerzalan proizvod koji može da bude zanimljiv hotelima, kafićima ali i klijentima za svakodnevnu upotrebu.

Sublimaciona štampa na keramičkim proizvodima omogućava štampu na velike tiraže ukoliko sklopite posao sa kafićima, restoranima, ali i na male tiraže ukoliko Vaši klijenti žele jedinstven fotopoklon.

Uz šolju za kafu dolaze i kašikica i tanjirić, a tehnika sublimacije omogućava visokokvalitetnu štampu u punom koloru.

Ovaj trodelni komplet je idealan za štampu logotipa kafića ili hotela, šaljivih tekstova, tekstova o kafi ili samih slika klijenata.

Uvrstite u svoju ponudu ove šolje uz koje dolaze tanjirić i kašikica, predstavite šta sve može da se štampa na njima. Mogućnosti sa ovim šoljama su velike i sve zavisi od Vaše ideje kako da najbolje predstavite ovu šolju svojim klijentima.

Ove šolje su premazane kvalitetnim sublimacionim premazom, tako da otisak na njoj je kvalitetan i dugotrajan. Ove šolje su veličine 3oz,5oz,6oz i 88 ml do 175 ml. Šolje su dugotrajne i podržavaju pranje u mašinama za posuđe.

 

Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs

 

ID Oglasa: #144435406
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.