slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kontrolna jedinica za termo presu

6.000 din

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
109
3
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Kontrolna jedinica za termo presu/Kontrolor - je jedan od neophodnih rezervnih delova koji je potrebno zameniti ukoliko dođe do kvara. Rezervni delovi za termo prese su neophodni kako bi mogli da radite nesmetano i bez prekida. U našoj ponudi mogu se pronaći svi rezervni delovi za prese iz naše ponude. Veoma nam je bitno da naši kupci mogu da budu sigurni i da u slučaju nekog kvara mogu da nam se obrate, da su rezervni deo i podška odmah dostupni. Pored rezervnih delova imamo i dodatnu opremu koja vam je potrebna da unapredite vaše poslovanje.

Kontrolna jedinica za presu je pre svega namenjena za kontrolu temperature i upravljanje vremenom zagrevanja proizvoda. Kvar ovog dela može da izazove prekid rada prese. Brza zamena originalnim rezervnim delom, vratiće vašu termo presu u rad i možete da nastavite sa procesom štampe na proizvodima.

Kontrolna jedinica je originalna i vrhunskog kvaliteta i njen rad  će zadovoljiti sve potrebe štampe. Odlikuje je kvalitetna izrada i raznovrsnost izrade proizvoda.

 

Posetite naš Youtube kanal i saznajte više o novim proizvodima i tehnikama sublimacione štampe. Ako Vam treba savet za sublimacionu štampu, štampu na pamučnim majicama ili oprema za sublimacionu štampu, javite nam se i rado ćemo vam izaći u susret. Prijavite se na naš newsletter, kako bi bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. Trudimo se da Vam uvek ponudimo nove proizvode i upoznamo Vas sa novim tehnologijama sublimacione štampe kako bi dobili povoljan a kvalitetan otisak. Naše dugogodišnje iskustvo  u sublimacionoj štampi i profesionalan tim će Vam pomoći da izaberete opremu koja Vam je neophodna za sublimacionu štampu.  

 

Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs

 

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #150895403
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.